Foto bij Excelsior'31 2 laat zich verrassen door lager geklasseerd HHC Hardenberg 2 (2-4)

Verslag door Marco Hopman
Zaterdag speelde Excelsior'31 2 thuis tegen HHC Hardenberg 2. We begonnen goed aan de wedstrijd en creëerden  in de 5e minuut een kans die er in ging. 1-0. Harderberg kwam terug met gevaarlijke kansen in de 9e en 14e minuut, die naast gingen. In de 18e minuut gaf Stephen een mooie voorzet aan Marco ten Bolscher die de bal in de handen schoot van de keeper.

In de 28e minuut kregen we een corner waar helaas niks uit kwam. Enkele minuten later kregen we een corner tegen waaruit Hardenberg de bal in ons doel wist te krijgen. 1-1. In de 36e minuut werd Marco ten Bolscher er opuit gestuurd in z'n eentje. 1 op 1 tegen de keeper, helaas werd er afgefloten voor (onterecht!) buitenspel.

We gingen de rust in met een 1-1 gelijkspel.  In de 46e minuut kreeg Hardenberg weer een kans die ze vol benutten, waardoor ze 1-2 voor kwamen te staan. Marco Hopman begon in de 55e minuut aan de wedstrijd toen Stephen werd gewisseld. Zowel Excelsior'31 als Hardenberg creëerden kansen die niet benut werden.

Tot de 66e minuut toen de centraal verdediger van Hardenberg een fout maakte en een eigen goal maakte waardoor we op 2-2 kwamen. In de 76e minuut kregen we een vrije trap die werd genomen door Robin. Helaas belandde de bal op de lat.

Niet veel later werd er nog een kans gecreëerd die er ook al niet in ging. En kwam Hardenberg aan de bal die in de 77e minuut de 2-3 wist te maken. In de 83e minuut werden Maarten en Johan gewisseld voor Tom en Matthijs ( spelers van Excelsior'31 3 ).

We kregen nog een aantal goede kansen om terug te komen op de 3-3 wat helaas niet lukte. In de 90e minuut kwam de spits van Hardenberg vrij en stiftte de bal mooi in de goal, waardoor de eindstand 2-4 werd voor Hardenberg.

Helaas de 3 punten niet gepakt. Maar, kop op jongens: volgende week tegen Sparta Nijkerk gaan we gewoon weer voor de 3 punten!