Nieuws van De Vriendenkring

Foto bij Nieuws van De Vriendenkring

Nieuws van De Vriendenkring

Beste donateurs,

Donderdag 29 november heeft het bestuur van De Vriendenkring weer vergaderd. Ondermeer is in deze vergadering besproken wat wij kunnen doen met de financiële middelen die wij, namens De Vriendenkring, beschikbaar hebben. Vanuit het bestuur zijn er wel ideeën wat we met het geld kunnen doen maar logischerwijs willen wij wel een goedkeuring hebben van jullie.

Deze ideeën willen wij graag bespreken op de ledenvergadering van vrijdag 25 januari 2013. De officiële uitnodiging van deze ledenvergadering kan een ieder binnenkort op de deurmat verwachten.

Om een ieder toch enig idee te geven welke ideeën er besproken zijn de laatste tijd staan hieronder een aantal punten:
- Overkapping van de staantribune
- Aanschaffen nieuwe ballenpompen
- Voetvolleyveldje

Bovenstaand zijn maar een paar punten die benoemd zijn.

Overige punten willen wij graag bespreken tijdens de ledenvergadering van 25 januari. In het overleg is ook al kort geëvalueerd over het afgelopen jaar. Ook uit het jaar 2012 blijkt nu al dat De Vriendenkring zich heeft laten gelden. Een lekker biertje drinken aan de bar op het terras terwijl de kinderen aan het spelen zijn in de vernieuwde speeltuin is onder andere gerealiseerd door De Vriendenkring. Hier is het natuurlijk niet bij gebleven, ook is het clubhuis weer voorzien van tv's .

Tijdens de jaarvergadering zullen wij het jaar 2012 nog even evalueren. Om onze stichting nog mooier op de kaart te zetten hopen wij ook dat jullie met ideeën komen tijdens de vergadering. Deze ideeën kunnen we die avond met zijn allen bespreken. Ook zal ons financiële plaatje die avond voor jullie inzichtelijk worden Op basis van het financiële plaatje en de ingebrachte ideeën kunnen we kijken hoe we De Koerbelt steeds mooier kunnen maken.

Namens het bestuur van De Vriendenkring wensen wij een ieder alvast een goed en gezond uiteinde van het jaar 2012 en hopen wij dat jullie 25 januari aanwezig zullen zijn op de ledenvergadering.

Met sportieve groet,
Bestuur De Vriendenkring Excelsior ’31.

Kalender icoon dinsdag 4 december 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers