(samenvatting geplaatst!) PEC Zwolle A1 na 1-3 winst aan kop bij nederlaagtoernooi Excelsior'31

Foto bij (samenvatting geplaatst!) PEC Zwolle A1 na 1-3 winst aan kop bij nederlaagtoernooi Excelsior'31

(samenvatting geplaatst!) PEC Zwolle A1 na 1-3 winst aan kop bij nederlaagtoernooi Excelsior'31

Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting (in HD) van het duel (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis), op Excelsior'31 TV



Excelsior'31 beloften (onder 23
) - PEC Zwolle A1 1-3 (rust 1-1)
0-1 Boris Rasevic
1-1 Marco ten Bolscher
1-2 Coplan Soumaoro (ex-Excelsior'31) 
1-3 Mark Bruintjes

Opstelling Excelsior’31 (onder 23): 
Patrick Loohuis (46. Ruud Hofhuis), Robin Schär, Gertjan Schultink, Reno Timnerman, Marco Hopman (60. Nick Haase), Mohammed Ali Joughlaf, Maarten Smit, Niek Davina, Marco Ten Bolscher, Ties  Ten Barge en Frank Averesch (25. Remco Gombert) 
 
Opstelling PEC Zwolle A1: 
Geerlinks, Kroes, Vd Looij, IJzerman, Blackson, Koorman, Lukic, Rasevic, Witteveen, Soumauro (ex-Excelsior'31) en Kabba
 
Middels een 3-1 overwinning op de beloften van Excelsior’31 (onder 23) heeft PEC Zwolle A1 zich genesteld aan kop van de ranglijst, van het nederlaagtoernooi dat door de Rijssense Topklasser wordt georganiseerd. 
 
Binnen een mum van tijd kwamen de Zwollenaren op voorsprong, na weifelend optreden in de laatste linie van de thuisploeg. Middels de vanavond ongrijpbare linkeraanvaller Frank Averesch was Excelsior’31 voortdurend dreigend en was het binnen luttele seconden na de 0-1 al dicht bij de gelijkmaker.
 
Die kwam er uiteindelijk ook, middels Marco ten Bolscher die een loepzuivere voorzet van opnieuw Frank Averesch juist taxeerde en achter Zwolle goalie Geerlinks lepelde, 1-1. Weinig later diende diezelfde Frank Averesch zich geblesseerd te laten vervangen, na een vervelende tik op de enkel. Zijn vervanger was Remco Gombert. 
 
Na die gelijkmaker had Excelsior’31 het meeste initiatief en was er voortdurend dreiging, niet zelden geïnitieerd door (dispensatie 1e elftalspeler) Niek Davina.   
 
Na rust werd het zicht steeds minder en nestelde een grauwsluier zich boven het sportpark De Koerbelt. PEC Zwolle bleek uiteindelijk met 1-3 te sterk voor de Excelsior’31 (onder 23) beloften, mede ingegeven door verdedigende slordigheden, een treffer van Coplan Soumaoro, die vorig seizoen nog te bewonderen was in Excelsior’31 A1 en aan het einde van het seizoen verkaste naar de provinciehoofdstad, plus een laatste treffer van Mark Bruintjes. Opnieuw, na geklungel voor het doel van Excelsior'31. 
 
De gebruikelijke penaltyserie werd door Excelsior’31 met 5-4 gewonnen. 
 
Kalender icoon vrijdag 21 december 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers