Bastiaan Schuitert talentbegeleider bij Excelsior'31

Foto bij Bastiaan Schuitert talentbegeleider bij Excelsior'31

Bastiaan Schuitert talentbegeleider bij Excelsior'31

Het is een bekend probleem waar veel top amateurclubs mee worstelen: Het gebrek aan eigen jeugd in het eerste elftal. Dit is bij Excelsior'31 niet andersr. We zouden graag meer 'eigen gezichten' terug zien in het 1e elftal, bij voorkeur in de Topklasse. In de praktijk blijken onze talenten echter slechts mondjesmaat de stap te kunnen maken.

Veel talenten maken deze stap niet, of spelen bij verenigingen in de regio (op een lager niveau). Door structurele wijzigingen op verschillende vlakken denken we het gat tussen A1 / het 2e en het 1e te kunnen verkleinen.
 
Eén van de punten waar actief aan wordt gewerkt is talentenbegeleiding. Om hieraan vorm te geven is een beleidsstuk 'Talentbegeleiding Excelsior’31' opgesteld, met daarin een duidelijk rol voor een talentbegeleider, die het begeleiden van talenten als kerntaak heeft.

De talentbegeleider maakt deel uit van de Technische Commissie en zal talenten begeleiden van A1, via het het 2e elftal, naar het 1e elftal.
 
De Technische Commissie meent in Bastiaan Schuitert de juiste man gevonden te hebben om de rol als talentbegeleider in te vullen. Samen met Han Slots zal hij op maandag 7 januari om 21.30 uur uitleg geven over zijn rol en de operationele en beleidsmatige invulling hiervan.

Bij deze presentatie zijn de 'huidige generatie' talenten en direct betrokkenen (zoals begeleiding en trainers van oa. het 1e, 2e en 3e) aanwezig.

Ook interesse om bij deze presentatie aanwezig te zijn?




Meld je dan (i.v.m. de beperkte ruimte) aan bij Bastiaan Schuitert bschuitert77@gmail.com
 
Technische Commissie Excelsior'31
Kalender icoon woensdag 2 januari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers