(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 deelt de punten met IJsselmeervogels (0-0)

Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 deelt de punten met IJsselmeervogels (0-0)

(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 deelt de punten met IJsselmeervogels (0-0)

Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews door Leon Simons.



Bron: klik
hier
SPAKENBURG / BUNSCHOTEN - Excelsior'31 en IJsselmeervogels hebben in Spakenburg de punten gedeeld. Beide ploegen kwamen niet tot scoren: 0-0.
 
Excelsior’31 kreeg in Spakenburg meteen te maken met een gretig IJsselmeervogels. De ploeg van trainer Hans van Dijkhuizen werd in de eerste minuten overdonderd door de thuisploeg, maar kwam die periode zonder tegendoelpunten door. 

Met een beetje geluk hadden de Rijssenaren daarna de leiding kunnen nemen, maar Denis Mahmudov zag zijn inzet via een verdediger naast gaan.
 
De pressie waarmee de thuisploeg begon, nam in de tweede helft af. Excelsior’31 kwam beter in de wedstrijd, maar wist net als IJsselmeervogels geen grote kansen te creeeren. De puntendeling was zodoende een terechte uitslag.
 
IJsselmeervogels – Excelsior’31 0-0

Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok, Kevin Siemelink, Maurice Bartelds (63. Andreas David), Jan Borghuis, John Lubbers, Amanuel Isa, Cenk Uguz, Dennis Rosink, Niek Davina (87. Marco Ten Bolscher), Denis Mahmudov en Marco Aydin (90. Gerald ten Hove).


 
 
Kalender icoon zondag 24 februari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers