'Strijd, spanning en plezier tijdens Derby Days in Rijssen'

Foto bij 'Strijd, spanning en plezier tijdens Derby Days in Rijssen'

'Strijd, spanning en plezier tijdens Derby Days in Rijssen'




RIJSSEN - Derby Days, hét voorbereidingstoernooi voor de hoogst spelende voetbalverenigingen in Twente, maakt zich op voor een tweede editie. Clubs strijden tegen elkaar om de eer van de regio. 22 spelers op het veld, woonachtig en werkzaam in de regio, buiten het veld vrienden, in het veld strijdend tegen elkaar. 

Vele supporters genieten van voetbal, entertainment en clinics. Eén verbindend voetbalfeest in Twente, dát is het idee van Derby Days. 

Na het succes van de eerste editie van Derby Days in 2012, heeft de organisatie besloten om de ingeslagen weg te vervolgen en Derby Days 2013 te organiseren. Het bedrijf 2S Events uit Emmen heeft Derby Days omarmd en zal de gehele organisatie van het voetbalfeest op zich nemen. 

Naast het toernooi voor eerste elftallen zal ook een A- junioren toernooi, G- voetbal clinics en het Rising Stars programma voor jeugd gehouden worden. 

De tweede editie van Derby Days wordt gespeeld in Rijssen op sportpark de Koerbelt van Excelsior ’31. De organisatie mag als deelnemers ondermeer Excelsior’31, Quick’20, DETO Twenterand, Rohda Raalte, Rigtersbleek, Glanerbrug en de winnaar van de eerste editie HSC’21, verwelkomen. 

Het evenement wordt gehouden op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus. 

Voor de exacte invulling van het evenement wordt verwezen naar de website van het evenement: www.derbydays.nl

Kalender icoon woensdag 6 maart 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers