Foto bij Excelsior'31 geen partij voor gedoodverfde kampioen Katwijk (samenvatting geplaatst)

Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting van Excelsior'31 TV. De beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews (met Hans van Dijkhuizen en Patrick Gerritsen) door Leon Simons.

Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok (k), Andreas David, Maurice Bartelds (46. Gerald ten Hove), John Lubbers, Dylan Vosskuhler, Dennis Rosink, Niek Davina, Cenk Uguz, Robert Wilens (78. Jan Borghuis), Marco Aydin (62. Patrick Gerritsen) en Denis Mahmudov

Bank:
Jan Borghuis, Gerald ten Hove, Patrick Gerritsen en Jody van den Berg (k)

Opstelling v.v. Katwijk:
Atam Koroglu (k), Rydell Tuinfort, Robbert Susan, Dwight Krolis, Marcel Huisman (53. Ivo Rottiné), Michael Owel, Jordy Zuidam, Donny van Oijen, Jeffrey Jongeneelen, Martin van Eeuwijk (60. Joost Leonard) en Jerginho Sahadewsing

Koploper maatje te groot voor Excelsior'31
Bron: klik hier
Excelsior’31 is in een doelpuntrijk duel tegen koploper Katwijk onderuit gegaan. De Rijssenaren verloren met 5-2.Het was al de tweede uitwedstrijd op rij voor Excelsior’31 waarin de doelpunten als rijpe appelen van de bomen vielen.

Na de 6-3 nederlaag van twee weken geleden bij Kozakken Boys, verloor de ploeg van Hans van Dijkhuizen nu met 5-2 van de koploper. Liefst zes treffers vielen voor rust.

Katwijk startte goed, maar het waren de bezoekers die via Marco Aydin op voorsprong kwamen. Die treffer werd echter snel ongedaan gemaakt en de thuisploeg liep via twee treffers van Susan, één van Van Eeuwijk en één van Zuidam uit naar een 4-1 voorsprong.

Voor de pauze deed Andreas David vanaf de stip nog wat terug: 4-2.

Na rust besliste de koploper het duel snel. Van Eeuwijk zorgde met zijn tweede van de middag voor 5-2.