Koploper Excelsior’31 C1 wint eenvoudig van FC Trias C1 (3-0)

Foto bij Koploper Excelsior’31 C1 wint eenvoudig van FC Trias C1 (3-0)

Verslag door Sander Gerritsen, Mark van Pijkeren en Stijn Beverdam

Na slechts 1 keer trainen deze week moest Excelsior’31 C1 aantreden tegen FC Trias C1. Aan de ranglijst te zien geen moeilijke opgave voor Excelsior C1, zo bleek ook het eerste kwartier. We domineerden en hadden meerdere kansen.

Zo kwam Tycho na een goede voorzet van Ronald in scoringspositie en de spits rondde in de 5e minuut koel af. De rest van de eerste helft kwamen we veel voor de goal maar we vergaten te scoren.

Na een paar goeie kansen van bijvoorbeeld Ronald (die een geweldige wedstrijd speelde) stond het bij rust nog maar 1-0.

We kregen dus als opdracht mee de 2e helft rustiger met de kansen om te gaan.

Zo scoorde we vroeg in de wedstrijd de 2-0. Na een goede pass van Mark kwam Ronald voor de goal en schoot beheerst in de korte hoek binnen. We gingen na de goal 3x wisselen.

Emre kwam in de plaats van Jesse, Maarten in de plaats van Yilber en Sander in de plaats van Matthijs.

Uit een corner van Mark kwam de bal in de kluts en Emre was erg attent en schoot de 3-0 binnen. Na deze treffer was er weinig meer aan te merken op het spel van Excelsior’31 C1.

We speelden de wedstrijd rustig uit. Zo stond er aan het eind van de wedstrijd een stand van 3-0 op het scorebord. zo gingen we met 3 punten naar Rijssen.