Excelsior'31 3 wint inhaalduel tegen Be Quick'28 2 (3-0)

Foto bij Excelsior'31 3 wint inhaalduel tegen Be Quick'28 2 (3-0)

Verslag door Tom Leussink

Opstelling Excelsior'31 3:
Jody van den Berg (Ruud Hofhuis), Kevin Troost, Niek Bakker, Arjan Schooten, Simon Kool, Luen Mensink, Anton Acis, Gerwin Immink, Gertjan Wilbers (Matthijs Zandvoort), Tom Leussink (Theun Brandriet), Laurens Harbers (Jeroen Dangremond).

Dinsdagavond stond de inhaalwedstrijd Excelsior'31 3 - Be Quick'28 2 op het programma. We wisten dat we, vooral na het zure gelijk spel tegen CSV Apeldoorn (2-2) afgelopen zaterdag, deze wedstrijd toch echt moesten winnen.

In de 1e helft werd er goed gevoetbald. Nadat we al een aantal kansen hadden, bleef de goal echter uit. In de 25e minuut was het dan toch raak. De bal raakte vanuit een voorzet in de kluts en Anton kon hem vanaf 16 meter prachtig binnen schieten, 1-0.

In de loop van de eerste helft bleven wij maar kansen creëren, helaas resulteerde dat niet in meer doelpunten, dus gingen we met 1-0 de rust in.

In de 2e helft bleven wij maar beter voetballen. Vooral op het middenveld werd er hard gewerkt en daardoor bleven de kansen maar komen. In de 57e minuut was het weer raak. Luen Mensink schoot hem goed binnen vanaf de 16.

Je kon al wel een beetje aanvoelen dat we deze wedstrijd in de pocket hadden. Be Quick'28 2 kwam nauwelijks aan de bal en wij bleven gewoon zeer goed voetbal vertonen.

Dit resulteerde later ook in de 3-0. Jeroen kreeg vanaf het middenveld een goeie diepe bal, hij gaf hem goed voor en vervolgens maakte Theun hem goed af!