Excelsior'31 2 speelt gelijk op bezoek bij SDV Barenveld (1-1)

Foto bij Excelsior'31 2 speelt gelijk op bezoek bij SDV Barenveld (1-1)

SDV Barneveld 2 - Excelsior'31 2 1-1 (1-0)

Ruud Hofhuis, Roberto Cioineaga, Gertjan Schultink, Marco Hopman, Kevin Troost, Reno Timmerman, Jelte van der Berg, Yorick Calkhoven, Maarten Smit, Marco ten Bolscher, Mohamed Ali.

Wissels: Robin Schar, Hakim Ezafzafi, Ties ten Barge, Joey Gerritsen-Mulkes

Verslag door Marco ten Bolscher

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld op het programma, de nummer 2 op de ranglijst.

We begonnen erg rommelig aan de wedstrijd, we liepen alleen maar achter de feiten aan. We kwamen niet tot nauwelijks aan voetballen toe. We creëerden maar 1 of 2 kansjes en daar bleef het bij. In de 35e minuut kreeg SDV Barneveld een corner en de bal vloog in het doel, 1-0.

In de tweede helft kwam Hakim Ezafzafi in het veld voor Roberto Cioineaga. In die tweede helft kwamen we beter in het spel. Hakim Ezafzafi werd aangespeeld, maakte een goede actie en de voorzet kwam tegen een hand aan van een speler van SDV Barneveld. Dit resulteerde in een penalty die in tweede instantie raak geschoten werd door Maarten Smit, 1-1.

5 minuten later kreeg Hakim Ezafzafi een onterechte rode kaart voor een zogenaamde kopstoot. In de laatste minuut werd ‘invaller’ Ties ten Barge aangespeeld en gaf een goeie bal op Marco ten Bolscher. Hij ging op het doel af, maar hij schoot de bal net naast.

Eindstand 1-1. Volgende week spelen we thuis tegen  CSV Apeldoorn 2, laten we de 3 punten in huis te houden.