Excelsior'31 3 verliest bij kampioenskandidaat WVF 2 (3-2)

Foto bij Excelsior'31 3 verliest bij kampioenskandidaat WVF 2 (3-2)

Excelsior'31 3 verliest bij kampioenskandidaat WVF 2 (3-2)

Opstelling Excelsior’31 3: Ruud Hofhuis, Ninos Baysoy (11. Simon Baysoy), Niek Bakker, Arjan Schooten ©, Simon Kool (77. Danny Spin), Luen Mensink (68. Laurens Harbers), Anton Acis, Gerwin Immink, Stephen Janssen, Tom Leussink, (80. Robert Harbers), Jeroen Dangremond

Verslag door Jonathan Acis



Na een ongelukkige nederlaag vorige week tegen DETO gingen we deze zaterdag naar WVF. We gingen hier maar met één doelstelling heen en dat was 3 punten meenemen naar Rijssen. De wedstrijd begon om 13:00 uur. 
 
Omdat ik zelf met een blessure aan mijn enkel aan de kant stond kon ik de wedstrijd vanaf de zijkant goed bekijken. 
 
We begonnen een beetje slaperig aan de wedstrijd en WVF kreeg al snel een hele goede kans. Gelukkig ging deze op de paal. Na deze kans werden we wakker en begon het te lopen. Onze middenvelders werden goed bereikt en hierdoor kregen we al snel kansen.

Na goed terugleggen kreeg Stephen de bal op rand van het strafschopgebied en krulde de bal heerlijk over de keeper heen in de 25e min. Na deze goal ging het een beetje heen en weer, maar we hadden de wedstrijd in handen. In de 40e min. kreeg WVF een corner, die ging er een beetje met geluk in. Zo krijgen wij ze meestal tegen, die klutsgoals. Ruststand dus 1-1.

 
Ik was nog niet eens de kantine uit en al snel werd het 2-1 voor WVF, na zwak verdedigen. Na de 2-1 werd WVF sterker en wij zwakker. Hierdoor kwam de 3-1 erachteraan in de 50e min.
 
Na de 3-1 moest er dus iets komen van onze kant. Alles of niets!! Pas in de 70e min. was er weer dreiging van onze kant. Dit resulteerde in een paar grote kansen. Helaas werden deze niet benut.

De trainer bracht er een paar wissels bij die gemotiveerd invielen. Arjan Schooten nam het team op sleeptouw met een schitterende steekpass op Robert Harbers die één op één op de keeper afging en deze koelbloedig afmaakte als een echte spits (84e min). Dit was de 3-2. 

Hierna kregen we natuurlijk weer hoop en gooiden we alles naar voren. De 3-3 zat er aan te komen, maar helaas floot de scheidsrechter af na de blessuretijd.
 
Zo eindigde de wedstrijd in 3-2 en gaan we weer met lege handen richting sportpark de Koerbelt. Zo zie je maar dat 5 min. van de wedstrijd je de das om kunnen doen. Het moet dus scherper de rest van de competitiewedstrijden willen we in die 1e klasse blijven.
 
Maandag tegen kampioenskandidaat  DOS’37 moeten we er vanaf minuut 1 scherp op zitten en drie punten als resultaat halen.
 
U bent maandagmiddag op 2e paasdag van harte welkom om te komen kijken op sportpark de Koerbelt in Rijssen. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Wij kunnen wel wat steun gebruiken op 1 april. Ondanks 1 april is het geen grap.
 
 "Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als de tegenstander", aldus Johan Cruijff #14.



 

 

Kalender icoon zaterdag 30 maart 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers