Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 B1 in kwartfinale beker onderuit tegen PEC Zwolle B1 (0-6)

Woensdagavond speelde (4e divisionist) Excelsior'31 B1 een thuiswedstrijd in de kwartfinale van het KNVB-Bekertoernooi. Tegenstander voor de ploeg van trainer/coach Emiel Pluimers was (2e divisionist) PEC Zwolle B1.

Bekijk hieronder een samenvatting van het bekerduel, op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

PEC Zwolle B1 kwam in het begin van de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een 'rake' vrije trap.

De thuisploeg leek vlak daarna op 1-1 te komen via Mark Breukink, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

De Zwollenaren kwamen vlak voor rust op een 0-2 voorsprong. Na rust werd deze voorsprong uitgebouwd naar een 0-6 eindstand.

Voor Excelsior'31 B1 zit het bekertoernooi er dus op. Aanstaande zaterdag gaat Excelsior'31 B1 op bezoek (voor de competitie) bij Bon Boys B1.