4 jeugdtrainers Excelsior'31 behalen TC-diploma

Foto bij 4 jeugdtrainers Excelsior'31 behalen TC-diploma

4 jeugdtrainers Excelsior'31 behalen TC-diploma

Afgelopen week heeft een viertal jeugdftrainers van Excelsior'31 hun trainersdiploma behaald bij de KNVB!

Arno Slagman (D1), volgend jaar samen met Jan Spenkelink trainer van A1, behaalde het diploma Trainer/Coach II

Edgar Siemerink (F3), Aart Beldman (coördinator 2e, 3e en A) en Lourens Smids (E2) behaalden het diploma Trainer/Coach III. Een hele mooie prestatie.

Lourens Smids, volgende jaar trainer van Excelsior'31 E1, is één van de geslaagden

Lourens Smids, volgend jaar trainer van Excelsior'31 E1, is één van de geslaagden. 

Hopelijk blijft het niet bij deze vier heren. Matthijs Zandvoort (E4) hoopt op woensdag 8 mei zijn Trainer/Coach III diploma binnen te halen. We wensen Matthijs veel succes! Voor komend seizoen hebben zich inmiddels drie coaches aangemeld voor een TC-cursus.
 
Het opleiden van jonge, talentvolle trainers past binnen de visie van Excelsior'31. Naast talentvolle voetballers moeten ook trainers de mogelijkheid krijgen om zich bij Excelsior'31 verder te ontwikkelen. Op deze wijze kan onze jeugdopleiding naar een steeds hoger niveau worden gebracht. Het opleiden van trainers kan niet zonder de steun van de Stichting Excelsior'31 Jeugd Promoting (SEJP). Zij neemt de kosten voor deze opleidingen voor haar rekening. 
 
Met name in de F-jeugd en de E-jeugd maakt onze jeugdopleiding de laatste jaren grote stappen. Vorig jaar werden zowel F1 als E1 kampioen in de hoofdklasse. Dit jaar gaat E1 wederom aan kop en ook F1 is lijstaanvoerder. Met nog een paar wedstrijden te gaan hebben beide teams een goede kans op titelprolongatie. Het succes van de E- en F-jeugd wordt gevoed door de grote toestroom van jong talent via de SEJP-minicompetitie. Op dit moment spelen meer dan 200 jonge voetballertjes in de SEJP-minicompetitie. Dat belooft veel goeds voor de komende jaren!
 
Technische Commissie Excelsior’31

 

Kalender icoon dinsdag 23 april 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers