Excelsior'31 op zoek naar vrijwilligers

Foto bij Excelsior'31 op zoek naar vrijwilligers

Excelsior'31 op zoek naar vrijwilligers

 s.v. Excelsior'31 is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk voor deze prachtige vereniging, stuur dan een mail naar vc@excelsior31.nl
.
Op dit moment zijn we concreet op zoek naar: Leden voor het Belteam
De werkzaamheden van het Belteam bestaan uit het bellen van nieuwe leden en van leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd. Het gaat erom dat we als vereniging leren en verbeteren. Nieuwe leden hebben een nieuwe frisse kijk op de vereniging en kunnen bruikbare tips hebben. Het telefoongesprek biedt ook de mogelijkheid om het nieuwe lid te vragen of hij/zij bereid is vrijwilligerstaken voor de vereniging uit te voeren.

Ook leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd, moeten met een goed gevoel terugkijken op hun tijd bij onze vereniging. Het is goed om de reden van opzegging te vragen, zodat ook daar lering uit getrokken kan worden. Voor het Belteam zoeken wij meerdere vrijwilligers.

U kunt zich aanmelden via vc@excelsior31.nl.

Excelsior'31 TV
We zijn nog op zoek naar enthousiaste collega’s (studenten) uit de audio-visuele sector. Ter ondersteuning aan het Excelsior’31 TV team, inhoudelijk betreft dit het opnemen en monteren van samenvattingen, interviews en reportages. Daarnaast zijn we opzoek naar een collega interviewer. Vereiste is een ‘goede, herkenbare’ media stem met enige interesse/kennis op het gebied van voetbal en de club Excelsior’31.

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via vc@excelsior31.nl.

Trainers, leiders en grensrechters
Momenteel zijn alle mannen- en jongensteams voorzien. U kunt zich natuurlijk altijd aanmelden voor als er in de toekomst een positie moet worden ingekleed. We kunnen we leiders en trainers gebruiken bij diverse jeugdteams!

U kunt een mail sturen met uw wens naar vc@excelsior31.nl
.
Met ingang van het seizoen 2013-2014 starten we met meisjesvoetbal. Voor deze groep zijn we op zoek naar enthousiaste trainers en leiders. Er wordt 1 keer per week getraind en de wedstrijddag is op zaterdag. U kunt zelf aangeven naar welke leeftijdsgroep uw voorkeur gaat.

Heeft u interesse? Meld u dan aan via vc@excelsior31.nl.

Clubhuismedewerkers en Gastvrouwen

Voor doordeweekse avonden, bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal en bij verhuur van de businessruimte in de nieuwe tribune aan derden, zijn wij op zoek naar kantinemedewerkers en gastvrouwen. De werkzaamheden bij verhuur van de businessruimte aan derden zullen globaal plaatsvinden tussen 19.30- en 00.30 uur.

Tegenover deze inspanning staat, naast gezellige avonden met veel sociale contacten, een nette vergoeding.

Heeft u interesse? Stuur een mail naar vc@excelsior31.nl.

Verko(o)p(st)er kaartjes tribune
Voor de verkoop van kaartjes voor zitplaatsen op de tribune bij wedstrijden van het 1e elftal, zijn we per direct op zoek naar één of meerdere vrijwilligers. Wilt u deze taak op u nemen?

Stuur een mail naar vc@excelsior31.nl.

Kalender icoon dinsdag 14 mei 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers