Excelsior'31 sluit seizoen af in stijl (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 sluit seizoen af in stijl (samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 sluit seizoen af in stijl (samenvatting geplaatst!)

* Bekijk hieronder een samenvatting van het duel, op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews (met John Gielink, Hans van Dijkhuizen en Jan Borghuis) door Leon Simons.



* Klik hier voor 31 foto's, gemaakt door Gerard Nieuwenhuis.



DETO TwenterandExcelsior'31 0-3
0-1 Marco ten Bolscher
0-2 en 0-3 Denis Mahmudov 

Opstelling Excelsior'31: 
Arjan Kok (k), Gerald ten Hove, Reno Timmerman, Andreas David, Jan Borghuis (Kevin Troost), Amanuel Isa, Niek Davina, Robert Wilens (Robin Schär), Marco ten Bolscher (Maarten Smit), Denis Mahmudov en Marco Aydin
 
Reserves: 
Robin Schär, Dylan Vosskuhler, Gertjan Schultink, Kevin Troost, Maarten Smit en Jody van den Berg (k)


Periode en deelname aan KNVB beker voor Excelsior ‘31
Bron: klik hier 
VRIEZENVEEN – De voetbalploeg van Excelsior ’31 uit Rijssen beleefde op sportpark Het Midden in Vriezenveen een mooie middag. 
 
 
Niet alleen werd door de 3-0 zege (ruststand 1-0 voor de bezoekers) bij het al gedegradeerde Deto Vriezenveen de derde periode gewonnen, ook mag de Topklasser uit Rijssen het volgende seizoen in stromen in de tweede ronde van de KNVB beker.

Excelsior ’31 dankte de periode doordat de overgebleven concurrent Rijnsburgse Boys bij FC Lisse niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel. 



Beide ploegen kregen in de streekderby in Vriezenveen enkele kansen. Het betere Excelsior ’31 kreeg de beste kansen en kwam door Marco ten Bolscher (17) op voorsprong. Het betekende voor deze speler zijn eerste treffer in de hoofdmacht van Excelsior ’31.
 
Na rust zorgde clubtopscorer Denis Mahmudov met twee treffers in korte tijd voor de ruime zege.



In de loop van het weekend volgt de samenvatting (met interviews) van Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis
 


Foto's met dank aan Gerard Nieuwenhuis.
 
Later méér...



 
 
Kalender icoon zaterdag 11 mei 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers