Stemperiode leukste sportvereniging Rijssen / Holten verlengd

Foto bij Stemperiode leukste sportvereniging Rijssen / Holten verlengd

Stemperiode leukste sportvereniging Rijssen / Holten verlengd

De stemperiode voor de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van de gemeente Rijssen-Holten is verlengd tot en met 2 juni 2013. Dit is besloten naar aanleiding van de vele verzoeken hiertoe van sportverenigingen. Ook Sportvereniging Excelsior 31 heeft nu iets meer tijd om de verkiezing onder de aandacht te brengen van leden, vrijwilligers, sponsors en relaties. Iedere stem telt. De tussenstand is hier te zien. 

Stemmen kun je hier

Nieuwe tussenstand op 17 mei 2013
Er wordt nog twee keer een tussenstand gepubliceerd: eerst op 17 mei 2013 en de laatste tussenstand op 24 mei 2013. De eindstand in de gemeente Rijssen-Holten wordt op maandag 3 juni 2013 bekend gemaakt. 

Wordt Sportvereniging Excelsior 31 winnaar van de gemeente Rijssen-Holten?
In de gemeente Rijssen-Holten zijn er op 3 juni 2013 twee winnaars: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met het hoogste rapportcijfer. Dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn, dan is die vereniging de enige winnaar in de gemeente. Er zijn wel meer dan 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finaleronde.

Gaat Sportvereniging Excelsior 31 door naar de finale?
In de finaleronde van 5 juni tot en met 23 juni 2013 strijden alle gemeentewinnaars om de provinciale en de landelijke titel. De stemmen die in de gemeenteronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen in de finaleronde opnieuw zijn stem uitbrengen. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% en ook de waarderingcijfers tellen voor 50% mee in de einduitslag. 

Noteer 1 juli 2013 alvast in uw agenda!
Op 1 juli 2013 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats op een wel heel bijzondere locatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. 

Meer informatie over de feestelijke Award Uitreiking ontvangt u later, maar noteer 1 juli 2013 dus alvast in uw agenda.

Opbrengst voor Spieren voor Spieren 
Per stem waarbij men toestemming geeft om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de partners in totaal € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen. Een belangrijke reden om de verkiezing onder de aandacht te brengen van uw leden!


 

 

Kalender icoon dinsdag 14 mei 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers