Donderdag is het 'De Sterkerij Zomeravond Voetbaltoernooi' van start gegaan

Foto bij Donderdag is het 'De Sterkerij Zomeravond Voetbaltoernooi' van start gegaan

Donderdag is het 'De Sterkerij Zomeravond Voetbaltoernooi' van start gegaan

Speeldagen De Sterkerij Zomeravond Voetbaltoernooi:
Donderdag 6 juni (poulewedstrijden recreatie)
Vrijdag 7 juni (poulewedstrijden prestatie) - verplaatst naar vrijdag 14 juni **
Woensdag 12 juni (poulewedstrijden prestatie)
Donderdag 13 juni (poulewedstrijden recreatie)
Dinsdag 18 juni (poulewedstrijden recreatie)
Woensdag 19 juni (poulewedstrijden prestatie)
Vrijdag 21 juni (finaleavond recreatie + prestatie) –> aansluitend feest

** Beste heren teamleiders, 

Zoals jullie weten is vrijdag 7 juni de eerste speelavond voor de prestatiepoules. Nu blijkt dat er een groot aantal teams in de problemen komt doordat op deze avond ook het eindfeest is van het bedrijfsvoetbal toernooi bij RKSV. Veel spelers uit jullie teams doen hier ook aan mee. 

Helaas zorgt dit er voor dat wij als organisatie niets anders kunnen dan het gehele schema, wat gepland staat op 7 juni, te verplaatsen naar vrijdag 14 juni.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat jullie onze beslissing begrijpen. Let dus op! Het schema blijft hetzelfde alleen de datum verandert in 14 juni! 

Vragen en opmerkingen graag sturen naar zomeravondvoetbal@excelsior31.nl

Groeten,
Art-Jan Dennekamp, Harald Eertink, Erik Leeuwis en Gerald Janssen



Loting zomeravondvoetbal een feit
Donderdagavond is er geloot voor De Sterkerij Zomeravondvoetbal. Omdat de Sterkerij als naamgever verbonden is aan het toernooi, werd de avond begonnen met een presentatie door John Eertink over wat De Sterkerij nu eigenlijk is en wat ze zoal doen. 

Kijk op www.desterkerij.nl voor meer informatie. De Sterkerij zette hun presentatie kracht bij door heerlijke petit fours beschikbaar te stellen.

Na de presentatie van De Sterkerij zijn alle teamleiders ingelicht over de opzet van het toernooi en waar het toernooi voor staat: 'Sportiviteit en gezelligheid'

Nadat het officiele gedeelte afgesloten werd, liet De Sterkerij zich wederom van zijn sterke kant zien door heerlijke, gevarieerde hapjes uit te delen. Ook dit werd bijzonder gewaardeerd door de aanwezige teamleiders en scheidsrechters.

Het laatste onderdeel was uiteraard de loting. Prestatie en recreatie werden apart geloot en de aanwezigen mochten 1 voor 1 een team loten. De gelootte teams werden gelijk ingevuld in het schema zodat dezelfde avond het volledige speelschema al online stond.

Zie www.excelsior31.nl/zomeravondvoetbal en www.excelsior31.nl/index/242/240/Wedstrijdschema.html voor het volledige speelschema.

Elk team speelt 2 wedstrijden per avond tijdens de poulewedstrijden (totaal 6 poulewedstrijden). Daarnaast speelt ieder team 1 of 2 wedstrijden tijdens de finaleavond.

De wedstrijden tijdens de poulewedstrijden starten om 19.00u, 19.30u, 20.00u en om 20.30u. Tijdens de finaleavond beginnen we om 18.30u!

Let op! Nog 2 teams, die als voorkeur ‘recreatie’ hebben ingevuld, zullen worden ingedeeld in de prestatiepoule. Dit zal zo mogelijk in goed overleg gebeuren.

Hou er daarom rekening mee dat jouw team op andere avonden komt te spelen. De exacte poule-indeling en het definitieve speelschema wordt op donderdag 30 mei bepaald.

Reglement
Meer informatie over het toernooi en de spelregels is te vinden in het bijgevoegde reglement. Zou je dit reglement ook willen laten lezen aan je medespelers? Op 30 mei vragen wij elke teamleider om dit reglement te ondertekenen voor akkoord.
 
Meer informatie
Mochten er onduidelijkheid ontstaan of behoefte zijn aan meer informatie, dan kan contact worden opgenomen per mail: zomeravondvoetbal@excelsior31.nl of per telefoon: 06-51878289 (Harald Eertink).

Met vriendelijke groet,
De organisatie Sterkerij Zomeravond Competitie: Erik Leeuwis, Gerald Janssen, Willard Janssen, Art-jan Dennekamp, Gerrit Kwintenberg, Pieter Oosthoek & Harald Eertink.



De Sterkerij vindt u aan de Enterstraat 200, in Rijssen. 
Tel. 0548 - 54 38 59 
E-mail: info@desterkerij.nl 
Website: www.desterkerij.nl
Kalender icoon dinsdag 4 juni 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers