Beloningscontracten voor Excelsior’31 beloften

Foto bij Beloningscontracten voor Excelsior’31 beloften

Beloningscontracten voor Excelsior’31 beloften

Voor het seizoen 2013 / 2014 zijn in totaal 3 talentvolle Excelsior’31 spelers aan de 1e elftalselectie toegevoegd. Het zijn v.l.n.r. keeper Patrick Loohuis (21), Marco ten Bolscher (17) en Reno Timmerman (19).



Interview Excelsior'31 TV, met Han Slots en Erwin Leurink, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis. Interviews: Bert Bosschers

Han Slots, bestuurslid Voetbalzaken, bij Excelsior’31: ‘Dit drietal talenten heeft een zgn. ‘beloningscontract’ gekregen, wat inhoudt dat ze het volledige seizoen meetrainen met het 1e elftal en speeltijd tijdens de oefenwedstrijden zullen krijgen’.

‘Loon naar werken’
Slots vervolgt: ‘Een beloningscontract betekent dat ze zich zomaar een plek in de vaste kern kunnen verwerven. ‘Loon naar werken’, dus. Het werkt van twee kanten. Gooit men er met de pet naar, dan kan zelfs een basisplaats in het 2e elftal niet gegarandeerd worden. Het is aan de jongens om tot het gaatje te gaan en de trainer te overtuigen van wat ze in hun mars hebben’.

‘Ik denk dat we een goede zet hebben gedaan in de keuze van Harry Beltman als assistent-trainer en Bastiaan Schuitert, als talentenbegeleider. Met name richting het eigen Excelsior’31 talent is er een belangrijke rol voor Harry en Bastiaan weggelegd. Daar verwachten we dan ook veel van. Excelsior’31 wil op termijn een nadrukkelijker Rijssens gezicht. Hiermee is de eerste stap gezet, denken wij als beleidsmakers’.

‘Op korte termijn zullen nog eens twee Excelsior’31 talenten bij de 1e elftalselectie aansluiten. Ook zij verdienen een eerlijke kans. Die geven wij ze. Het is aan deze jongens om er vol voor te gaan en zich een plek in de basis te verwerven…’

Kalender icoon zondag 2 juni 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers