Excelsior'31 10 en Hammer winnaars De Sterkerij Zomeravondtoernooi

Foto bij Excelsior'31 10 en Hammer winnaars De Sterkerij Zomeravondtoernooi

Excelsior'31 10 en Hammer winnaars De Sterkerij Zomeravondtoernooi

* Klik hier voor 147 foto's (copyright www.excelsior31.nl), impressie van de finalerondes op vrijdag 21 juni.

* Klik hier voor een impressie van Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

* Klik hier voor foto's van het evenement, met dank aan Art Jan Dennekamp



De velden lagen er, het weer was prima en de organisatie stond dit jaar als een huis. Het zoveravondvoetbal toernooi waar De Sterkerij als naamgever de primeur had, mag een groot succes genoemd worden. 

Dat er behoefte was aan dit mooie toernooi bleek wel nadat de inschrijving binnen 24(!) uur gesloten moest worden, alle vrije plekjes waren ingevuld. 14 teams per categorie, recreatie en prestatie, zouden gaat strijden om de schitterende wisselbokalen. Tijdens de loting op 30 mei kwamen de leiders bij elkaar en mocht De Sterkerij zich profileren.

Gelijk bleek de samenwerking een gouden greep en bleek dat de naamsbekendheid nog niet zo groot is als gewenst. De Sterkerij voorzag deze avond van heerlijke hapjes en liet zich dus van zijn beste kant zien.



Donderdag 6 juni mochten medewerkers van De Sterkerij de aftrap verrichten na de massale opkomst van de aanwezige teams. Hierna mochten alle teams op 6 wedstrijdavonden onder een heerlijke zonnetje hun wedstrijden afwerken. Schitterende doelpunten en spannende wedstrijden waren te zien op de kunstgrasvelden.

Steeds meer bezoekers wisten ook het sportpark te vinden en wat dat betreft is het jammer dat het toernooi reeds ten einde is.

Vrijdag 21 juni, de dag van de finales. Ieder team was aanwezig om te strijden voor zijn plekje. De nummers 8 per poule tot en met de nummers 1 moesten allemaal minimaal 1 wedstrijd spelen.



Nijkamp Steigers en Hammer T&D wisten hun halve finales te winnen van alle prestatie teams en mochten om half negen de finale aftrappen. Na een spannende wedstrijd waar tot op het randje werd gestreden bleek dat er penalty’s nodig waren om uiteindelijk een winnaar te krijgen. Hammer T&D bleek hierin de sterkste en mochten zich winnaar noemen van het allereerste De Sterkerij Zomeravondvoetbaltoernooi.

In de recreatiepoule was team Bandwerk de sterkste in de halve finale tegen Bahar en ze mochten het op gaan nemen tegen Excelsior’31 10. Opvallend dat deze teams beide als tweede zijn geeindigd in hun poule! Beide teams bleken in evenwicht en ook in deze finale moesten penalty’s een winnaar aanwijzen. Excelsior’31 10 wist er 1 meer in te schieten en mochten zich kronen tot winnaar van de recreatiepoule.



Na het laatste fluitsignaal van de heren scheidsrechters barste het feest los in de tent. DJ Bert van Losser wist direct de sfeer erin te brengen en het moet gezegd worden dat er ook niemand meer bij in paste. De organisatie had gezorgd voor de prima bierprijs van € 1,- en dat er voor de inwende mens gezorgd kon worden, broodjes beenham, hamburger en worst hadden gretig aftrek.

Om 22.00 werden de prijzen uitgereikt aan alle teams, schalen voor de nummers 1, 2 en 3 uit de poules en kruisfinales. Tijdens alle wedstrijden hebben de scheidsrechters een cijfer uitgedeeld voor sportiviteit. Duidelijke winnaar van deze mooie bokaal was team Nieuwenhuis & Mensink, terecht gezien de cijfers! Ook dit team wordt van harte gefeliciteerd.



De nummers 1 van beide categorieen, prestatie Hammer T&D en recreatie Excelsior’31 10, kregen een schitterende, grote, wisselbokaal. Beide teams ook van harte gefeliciteerd en tot volgend jaar!

De organisatie, Harald, Erik, Gerald, Gerrit, Willard en Art-Jan willen alle vrijwilligers bedanken, Jan Bussscher, Martijn Dennekamp voor hun hulp tijdens de speelavonden, Excelsior’31 TV en Jan Sanderman voor de reportage en foto’s, de vrijwilligers voor het opzetten van de tent en natuurlijk alle (18) scheidsrechters, zonder al deze mensen had dit toernooi nooit plaats kunnen vinden en we hopen volgend jaar ook weer op jullie te kunnen rekenen.

1. Hammer T&D

2. Nijkamp Steigers

3. Arrevee

4. Select Sport

5. Sfeerhuis Baan

6. Pompen of Verzuipen

7. Excelsior’31 5 / Zaal 3

8. Wat wilt ze dah!!

9.  TIB Finishing

10. Hup Excelsior’31 11

11. De Vakschilder Rijssen

12. Bouncers

13. De Strijders

14. The Little Ducks

1. Excelsior’31 10

2. Team Bandwerk

3. Team Bahar

4. Team Sexy

5. Twaalfde Man

6. Excelsior’31 7

7. UI-Team

8. Het 8e

9. Nieuwenhuis en Mensink

10. Poging tot voetbal

11. Team 35+

12. Scheidsrechters

13. Deleven

14. Team Pongers

Kalender icoon zondag 23 juni 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers