Excelsior'31 doet aan klantenbinding (7-2 winst op Noordwijk)

* Een uitgebreide samenvatting van Excelsior'31 TV volgt in de loop van het weekend. Beelden zijn gefilmd en       gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

* een uitgebreid verslag leest u zondagochtend op Voetbal-op-Zaterdag

Excelsior'31 vliegt uit de startblokken
Bron: klik hier
RIJSSEN - Excelsior'31 heeft het goede begin in de topklasse een nog beter vervolg gegeven. Op 'de Koerbelt' won de ploeg door onder andere vijf doelpunten van Denis Mahmudov overtuigend van Noordwijk: 7-2.

De Rijssenaren vlogen uit de startblokken tegen een pover spelend Noordwijk. Al in de eerste helft sloeg de thuisploeg drie keer toe (twee keer Mahmudov, één keer Mark Bloemendaal) en na rust trok Excelsior'31 die lijn door. Direct na rust maakte Mahmudov zijn derde, waarna Denzel James namens de bezoekers iets terug deed: 4-1. Noordwijk had, ondanks een tweede treffer via Mohammed Faouzi, echter niets in de melk te brokkelen en kon alleen maar toezien hoe Mahmudov er lustig op los scoorde. De spits van Excelsior'31 maakte er nog twee en liet tussendoor ook Robert Wilens een doelpunt maken.

Door de overwinning, en de 4-2 zege van vorige week op Barendrecht, mag Excelsior'31 zich minstens voor een week koploper noemen. De Rijssenaren hebben evenveel punten als Capelle, Excelsior Maassluis en Kozakken Boys, maar een veel beter doelsaldo.

Excelsior'31 - Noordwijk 7-2 (3-0).
Scoreverloop: 18. Mahmudov 1-0, 30. Mahmudov 2-0, 36. Bloemendaal 3-0, 47. Mahmudov 4-0, 48. James 4-1, 59. Wilens 5-1, 73. Faouzi 5-2, 75. Mahmudov 6-2, 78. Mahmudov 7-2.

Excelsior'31: Kok, Draganovic, Lubbers, David, Troost, Bloemendaal (62. Ten Hove), Isa (46. Timmerman), Davina, Mahmudov, Wilens, Ezafzafi (71. Vosskuhler).