René Kamphuis (k), Marc Seppenwoolde, Niek Bakker, Ruben Willems, Jacco Vis, Luen Mensink, Gerwin Immink, Sjors van Gerresheim, Laurens Harbers, Tom Leusink en Theun Brandriet.

Wissels: Jeroen Dangremond, Simon Kool, Niek Gerritsen.

Derde elftal van weet opnieuw niet te winnen
Verslag door Jeroen Dangremond
Excelsior'31 3 begon wat anders aan de wedstrijd dan vorige week. In plaats van vol druk op de tegenstander te zetten begon men de wedstrijd wat afwachtend. Owios liet Excelsior'31 3 aan de bal om deze vervolgens af te pakken en te counteren.

Dit resulteerde in de 22ste minuut tot een doelpunt. De linksbuiten van Owios werd met een steekbal weggestuurd en rondde die kans zakelijk af (1-0). Helaas konden de mannen uit Rijssen geen grote kansen creëren en gingen ze met (1-0) de rust in.

In de tweede helft begon het niet anders dan de eerste helft. Owios liet Excelsior'31 voetballen en probeerde te counteren. Na een minuut of 10 werd een doeltrap van Owios door Laurens onderschept en hij gaf de bal aan Gerwin die zich wel raad wist met deze kans. Met een strakke schuiver in de hoek bezorgde hij voor Excelsior de 1-1.

Nog geen 2 minuten later was het Owios dat de 2-1 aantekende. Een scrimmage in de zestien zorgde er voor dat een aantal mensen naar de grond ging en de scheidsrechter zag hier een penalty in. De spits wist dit buitenkansje koelbloedig af te ronden.

Excelsior'31 probeerde nog een gelijkmaker te forceren maar kreeg het deksel op de neus. In de 85ste minuut was het een goed uitgespeelde counter die de 3-1 op het bord zette.

Een teleurstellend resultaat voor de mannen van Excelsior’31 3.

Hopelijk kunnen ze aanstaande zaterdag de eerste punten pakken in het thuisduel tegen ESC 2.