Kevin Troost en Robin Schär verdienen beloningscontract bij 1e elftal

Foto bij Kevin Troost en Robin Schär verdienen beloningscontract bij 1e elftal

Kevin Troost en Robin Schär verdienen beloningscontract bij 1e elftal

Voor het 'lopende' seizoen 2013 / 2014 zijn opnieuw 2 talentvolle Excelsior’31 spelers aan de 1e elftalselectie toegevoegd. Om precies te zijn Kevin Troost (19) en Robin Schär (20). Eerder verdienden keeper Patrick Loohuis (21), Marco ten Bolscher (17) en Reno Timmerman (19) reeds een dergelijk 'beloningscontract'. 

Han Slots, bestuurslid Voetbalzaken, bij Excelsior’31: ‘Deze talentvolle spelers hebben een zgn. ‘beloningscontract’ gekregen, wat inhoudt dat ze het volledige seizoen meetrainen met het 1e elftal en speeltijd tijdens de oefenwedstrijden zullen krijgen’.

‘Loon naar werken’
Slots vervolgt: ‘Een beloningscontract betekent dat ze zich zomaar een plek in de vaste kern kunnen verwerven. ‘Loon naar werken’,dus. Het werkt van twee kanten. Gooit men er met de pet naar, dan kan zelfs een basisplaats in het 2e elftal niet gegarandeerd worden. Het is aan de jongens om tot het gaatje te gaan en de trainer te overtuigen van wat ze in hun mars hebben’.



Excelsior'31 coach Hans van Dijkhuizen (midden) is overduidelijk verguld met een langer verblijf van assistent-trainer Ryan Eertink, bij de hoofdmacht van Excelsior'31. Uiterst rechts Eertink's zaakwaarnemer Jan 'Raiola' Veneklaas

Contract assistent-trainer Ryan Eertink verlengd
Donderdagavond werd door de TC van Excelsior'31 gebruik gemaakt van de gelegenheid om het contract met assistent-trainer Ryan Eertink te verlengen tot met mei 2014. Zaakwaarnemer Jan Veneklaas speelde de zaken hard en had nogal wat noten op de zang. Reden waarom de onderhandelingen dit keer extra lang duurden.

Breekpunt was de optie in het contract van de assisent-trainer om tussentijds te 'mogen' vertrekken, mocht er interesse komen van een BVO. Bijvoorbeeld vanuit Deventer, waar Ryan Eertink's leermeester werkzaam is. 

 

 

Kalender icoon vrijdag 20 september 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers