Excelsior'31 geeft zekere winst uit handen (samenvatting geplaatst)

Foto bij Excelsior'31 geeft zekere winst uit handen (samenvatting geplaatst)

Bekijk hieronder een samenvatting van 'Excelsior Maassluis - Excelsior'31'  op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interview (met trainer Hans van Dijkhuizen) door Leon Simons.

I.v.m. wegwerkzaamheden was het Excelsior'31 TV-team later aanwezig in Maassluis, beelden van de 0-1 en 1-1 zijn met dank aan RTV Oost.

Excelsior'31 in slotfase onderuit
Bron: klik hier
MAASSLUIS - Topklasser Excelsior'31 ging zaterdag onderuit bij de naamgenoot. Excelsior Maassluis was met 3-2 te sterk. Voor Excelsior'31 was het tweede nederlaag dit seizoen.

De ploeg gaf de overwinning in de slotfase uit handen. Clubtopscorer Denis Mahmudov zette de Rijssenaren al in de eerste minuut op voorsprong. Excelsior Maassluis, dit seizoen nieuw in de topklasse, kwam via een benutte strafschop op gelijke hoogte.

Na ruim een kwartier in de tweede helft zette Robert Wilens de bezoekers op 1-2. Die stand bleef tot de 85e minuut op het scorebord staan, maar het was uiteindelijk Excelsior Maassluis dat toen nog twee treffers maakte en de overwinning pakte.

Excelsior'31 staat nu op plaats zes in de topklasse met negen punten uit vijf wedstrijden.

Volgende week komt koploper Scheveningen op bezoek.

In de loop van het weekend volgt een voorbeschouwing op het KNVB bekerduel tegen Willem II, middels een interview met Hakim Ezafzafi.