Foto bij 'Mahmudov-loos' Excelsior'31 neemt punt mee uit Capelle (samenvatting geplaatst!)

Klik hier voor de samenvatting van Excelsior'31 TV, met interviews door Leon Simons. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Slordig Excelsior'31 behaalt punt in Capelle
Bron: klik hier
CAPELLE - Excelsior'31 heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld in en tegen Capelle. Door het behaalde punt blijft de ploeg uit Rijssen nog altijd meedoen om de bovenste plaatsen.

In het begin was er aan beide kanten veel balverlies en knullige passes. Capelle kreeg de meeste kansen en kwam na tien minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Peter de Lange. De thuisploeg kreeg veel ruimte, maar dit werd niet benut.

Excelsior ging op jacht naar de gelijkmaker, terwijl Capelle op de counter speelde. Dankzij balverlies op het middenveld bij Excelsior kon Capelle ook na rust een aantal keer gevaarlijk counteren. Doelman Kok zorgde er echter voor dat het nog altijd 1-0 bleef. ​De gelijkmaker viel uit het niets. Hakim Ezafzafi kon de bal, doordat de verdediging inclusief keeper te laat was, vrij simpel intikken. Na de 1-1 was vooral Capelle gevaarlijk. Dankzij een aantal reddingen van doelman Kok kwam Excelsior uiteindelijk goed weg met een gelijkspel.

Capelle - Excelsior'31 1-1 (1-0)
10. De Lange 1-0, 62. Ezafzafi 1-1.

Excelsior'31: Kok, Draganovic, David, Lubbers, Vosskuhler, Bloemendaal, Davina, Aydin, Ezafzafi, Ten Bolscher (83. Ten Hoeve), Wilens (72. G. ten Hove).