Zaalvoetballer Arnoud Baan stapt in huwelijksbootje met periodetitel in zicht

Foto bij Zaalvoetballer Arnoud Baan stapt in huwelijksbootje met periodetitel in zicht

Zaalvoetballer Arnoud Baan stapt in huwelijksbootje met periodetitel in zicht

Samenvatting Excelsior'31 1 - VSCO'61 1, met dank aan Jan Nijkamp

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben donderdagavond een grote stap gezet in de race op de eerste periodetitel. Na een duidelijke en uiteindelijk makkelijke zege op middenmoter VSCO’61, met 8-2, kan het haast niet meer misgaan. Vanavond kan alleen concurrent DZVV/Voicedata uit Denekamp nog roet in het eten gooien als ze met meer dan elf  treffers verschil weet te winnen bij de Jong Eagles in Oldenzaal, een schier onmogelijke opgave.

Deze vrijdag is het sowieso een bijzondere dag, want sterspeler Arnoud Baan zal vandaag in het huwelijksbootje stappen. De gehele selectie van het eerste team, inclusief begeleiding en cameraman Jan Nijkamp van Multivideo is uitgenodigd, dus het kon wel eens groot feest worden deze vrijdagavond. Om 21.00 uur is de wedstrijd van DZVV/Voicedata afgelopen en daarna zal de uitslag bekend worden gemaakt tijdens de feestavond rond het huwelijk van Arnoud Baan en zijn vrouw. Wanneer DZZV/Voicedata dus niet met meer dan met elf treffers verschil weet te winnen, is Excelsior’31 winnaar van de eerste periodetitel en kunnen de kurken van de fles bij het Anker te Wierden. Via deze weg feliciteren we Arnoud Baan, alsmede zijn vrouw en families (waaronder de aanvoerder van het tweede team Arend) alvast met het huwelijk en wensen hen alle geluk voor de toekomst.

Wel diende er eerst afgerekend te worden met VSCO’61. Met Henk Lankamp op de positie van de geblesseerde Jan Borghuis begon Excelsior’31 goed aan de wedstrijd. Vorige week maandag was Excelsior’31 nog op een 1-1 gelijkspel blijven steken tegen VSCO’61, dus werd er vanaf het begin druk gezet op de tegenstander. Dit resulteerde al vrij snel in een ruime voorsprong van 4-0, wat ook de ruststand was. Na de rust kwam VSCO’61 nog wel terug tot 5-2, maar in de slotfase liep Excelsior’31 nog uit naar een ruime 8-2 uitslag, die voldoende moet zijn voor het winnen van de eerste periodetitel.

Volgende week vrijdag speelt Excelsior’31 een moeilijke uitwedstrijd bij Club HAC in Twello. De week erop staat de derby tegen Hoekje/Toyota uit Oldenzaal op het programma in de Reggehal.

Doelpunten Excelsior’31:  Arnoud Baan 2x, Agassi Daneljan 2x, Sander Kwintenberg, Maarten Postma, Henk Lankamp en Gerald Keizer

Wedstrijdselectie Excelsior’31 1: Marien Baan (keeper), Gerald Keizer, Sander Kwintenberg, Nathan Oraile, Gilano Samangoen, Maarten Postma, Arnoud Baan, Agassi Daneljan en Henk Lankamp

Coach: John Baas

Leider: Alidus ter Harmsel

Kalender icoon vrijdag 1 november 2013 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers