Tienklapper voor zaalvoetballers Excelsior’31 2

Foto bij Tienklapper voor zaalvoetballers Excelsior’31 2

Tienklapper voor zaalvoetballers Excelsior’31 2

Samenvatting Excelsior'31 2 - LZV/Kuypers Hair&Well 2, met dank aan Jan Nijkamp

Het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft gisteravond de thuiswedstrijd tegen LZV/Kuypers Hair&Well 2, na een ruststand van 5-0, met maar liefst 10-0 gewonnen. Door deze overwinning voert Excelsior’31 de druk verder op, op medekoploper Gonemo/Redox uit Winterswijk.

Ondanks dat Excelsior’31 vorige week de eerste periodetitel misliep op doelsaldo, is de stemming bij de jonge ploeg van Ichtus Rahanra opperbest. Het team is de laatste weken onverslaanbaar en zit in de winning mood. Ook LZV/Kuypers Hair&Well moest er deze avond aan geloven. In een wedstrijd met eenrichtingsverkeer was de 10-0 uitslag nog niets eens geflatteerd te noemen. Als het vizier wat scherper had gestaan, was de score nog veel groter uitgevallen in het voordeel van Excelsior’31.

Of Excelsior’31 veel waarde moet hechten aan deze uitslag valt te betwijfelen. Hoewel Excelsior’31 prima voetbalde, werd het niet of nauwelijks op proef gesteld door LZV/Kuypers Hair&Well. De tegenstander uit Lichtenvoorde kwam enigszins verzwakt aan en speelde slechts met één wissel. Daarentegen stond wel het meespelen van een speler uit hun eerste team; uitkomend in de eredivisie.

Smet op deze avond was het uitvallen van eerste teamspeler Jan Borghuis. Wegens een blessure was hij ruim een maand uit de roulatie en hoopte hij deze avond weer wat speelminuten te pakken. Helaas ging het naar enkele seconden in het veld te hebben gestaan weer fout en moest hij het strijdtoneel weer verlaten.

Excelsior’31 kan het vizier weer op de volgende wedstrijd richten. Dan speelt het namelijk a.s. vrijdag om 20.00 uur in Winterswijk de topper tegen Gonemo/Redox. Deze tegenstander is de gedoodverfde titelkandidaat in de Hoofdklasse G. Een zware beproeving voor het jonge team van Excelsior’31.

Doelpunten Excelsior’31 2: Rick Harbers (3x), Geert Slagman (2x), Remco Haan (2x), Niek Haase (2x) en een eigen doelpunt.

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Joost Overeem (keeper), Arend Baan, Geert Slagman, Remco Haan, Tom Kamphuis, Henk Lankamp, Niek Haase, Rick Harbers en Jan Borghuis

Coach: Ichtus Rahanra

Kalender icoon vrijdag 8 november 2013 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers