Activiteiten Commissie kijkt terug op geslaagd Sinterklaasfeest F-jeugd

Foto bij Activiteiten Commissie kijkt terug op geslaagd Sinterklaasfeest F-jeugd

Activiteiten Commissie kijkt terug op geslaagd Sinterklaasfeest F-jeugd

* Klik hier voor de foto's (copyright www.excelsior31.nl) van het Sinterklaasfeest voor de Excelsior'31 F-jeugd, georganiseerd door de Activiteiten Commissie.

* klik hier voor een impressie van het Sinterklaasfeest, van Excelsior'31 TV






Eindelijk was het dan zover. De goede Sint bracht vrijdag 29 november een bezoekje aan Excelsior’31. Al ruim voor 18.00 uur waren de eerste spelers te vinden op de parkeerplaats, waar ze opgewacht werden door de Pieten en mensen van de Activiteitencommissie.

De ouders lieten hun kroost achter en die werden vol enthousiasme meegenomen naar het mooi versierde clubhuis. Dat de Pieten niet altijd even slim zijn bleek uit het kleine stukje dat ze steeds verkeerd liepen, veelal tot grote schrik van de spelertjes. 

Een weekje eerder was de Sint al langs gekomen om de Luisterpiet de kans te geven om over alle ploegen 'ïets' in "het grote boek" te schrijven. De Sint was duidelijk onder de indruk van de vele blije gezichten. Luid zingend werd hij welkom geheten en de gezichten kleurden zichtbaar roder van de spanning.



De Sint nam de tijd om alle handjes te schudden en de Pieten vulden diezelfde handen met lekkere pepernoten. De spelers werden zenuwachtiger en zenuwachtiger. De Sint wist maar niet waarom, zoveel kinderen had hij de laatste jaren toch ook niet meegenomen naar Spanje? 

Toen de Sint de staf weg had laten zetten door de Hoofdpiet bleek waarom iedereen zo in spanning zat. Hoofdpiet wist niet meer waar hij het grote boek neergelegd had! De kado’s waren ondertussen terug maar waar het grote boek neergelegd was, dar wist Hoofdpiet écht niet meer.

Gelukkig waren er beelden van en via de Videopiet waren deze verspreid onder alle spelers. Iedereen wist de Sint te vertellen waar het boek was gebleven. Twee spelers mochten met Hoofdpiet mee om te zoeken waar het was neergelegd. 



Een mooie gelegenheid om alle leiders naar voren te halen, deze dachten er gemakkelijk af te komen maar de Sint vergat niemand. Schitterend gezang viel de Sint ten deel. Nadat de leiders klaar waren, kwam Hoofdpiet terug met…. jawel, het grote boek! Een grote ramp was daamee voorkomen. 

Team voor team werd naar vorgen gehaald. De Sint wist over iedereen wel iets te vertellen en sommigen mochten zelfs laten zien hoe goed ze een bal konden hooghouden. Wat een geluk toch dat het boek terug gevonden werd, was van veel gezichten af te lezen. Gebroken vingers, doelpuntenmakers, klierders, spitsen, grappenmakers, niemand werd vergeten. Zelfs over de leiders wist de Sint iets te vertellen.

Verwarring ontstond toen team Spanje bij de Sint mocht komen. Alle Pieten dachten namelijk dat zij aan de beurt waren omdat de Sint en zijn Pieten ook uit Spanje komen… Na een wedstrijd "Olé" roepen trokken de pieten duidelijk aan het kortste eind.  

Mooi moment was dat de Sint ook de meiden van Tsjechië niet vergeten was. Een week eerder stond de Sint immers geboeid te kijken. Hij vroeg de dames om hun mooiste 'Yell", deze werd dan ook met enthousiasme uitgevoerd.  De jongens in de zaal waren zichtbaar onder de indruk.



Na uren van vermaak kwam ook aan de Excelsior’31 Sinterklaasavond een eind. Alle spelers kregen stuk voor stuk een mooi kado mee en zichtbaar vermoeid verliet iedereen tevreden het sportpark.

De Sint en zijn Pieten willen de Activiteitencommissie (en alle vrijwilligers) bedanken voor deze onvergetelijke avond en riepen bij het verlaten van het sportpark…."Tot vólgend jaar!"

Kalender icoon zondag 1 december 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers