Roeland ten Berge nieuwe trainer Excelsior'31

Foto bij Roeland ten Berge nieuwe trainer Excelsior'31

Roeland ten Berge nieuwe trainer Excelsior'31

Het bestuur en de Technische Commissie van Excelsior'31 hebben met ingang van het seizoen 2014-2015 Roeland ten Berge aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Ten Berge (36) komt over van zaterdaghoofdklasser Berkum. Met het aanstellen van Ten Berge wil Excelsior'31 de lijn doortrekken zoals deze is vastgesteld in het technisch beleidsplan: een stabiele rol in de Topklasse en een eindklassering rond de plekken 5 en 10. De voetbalvisie -en kennis van de vereniging die Ten Berge heeft, hebben de doorslag gegeven in de trainerskeuze.

Ten Berge is voor Excelsior'31 geen onbekende. In het verleden is hij twee periodes werkzaam geweest in Rijssen. De eerste periode was van 2002 tot 2005. Hij was verantwoordelijk voor diverse jeugdelftallen. In het seizoen 2009/2010, toen hij terugkeerde van Go Ahead Eagles, had Ten Berge de leiding over het 2e elftal van Excelsior'31. Het werd direct een zeer succesvol seizoen. Excelsior'31 2 behaalde het kampioenschap van de reserve-Hoofdklasse en de KNVB-beker voor reserve-teams.

Bekijk hieronder een reportage van Excelsior'31 TV over de komst van Roeland ten Berge. In de reportage zijn interviews te zien met Roeland ten Berge, Pieter Oosthoek (voorzitter Excelsior'31) en Erwin Leurink (voorzitter technische commissie Excelsior'31).


 

Kalender icoon vrijdag 20 december 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers