Steun het Jeugdsportfonds en bemachtig gouden veters bij Albert Heijn

Foto bij Steun het Jeugdsportfonds en bemachtig gouden veters bij Albert Heijn

Steun het Jeugdsportfonds en bemachtig gouden veters bij Albert Heijn

Het Jeugdsportfonds is voor een aantal jeugdleden van Excelsior'31 van grote waarde. Ze zorgen voor dat extra financiele steuntje zodat ook zij de contributie kunnen betalen. Daardoor kunnen ze doen wat ze zo graag doen: voetballen!

Deze week kunnen we als Excelsioren wat terugdoen voor het Jeugdsportfonds en meedoen aan de Gouden Meters-campagne.

Bij iedere bonusaanbieding van Albert Heijn krijg je gouden veters en steun je het Jeugsportfonds.

Gouden meters, gouden veters
Wie als kind heeft gesport weet: van sporten heb je je leven lang plezier. Het zijn de ‘gouden meters’ in je leven. Sporten is belangrijk voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van een kind. Wat iemands gouden meter is, is heel persoonlijk. Weet jij ook nog waar ‘jouw’ gouden meters liggen?
Tym.nl* en Procter&Gamble  (wereldspeler in huishoudelijke- en verzorgingsproducten) willen helpen om ook de kinderen van Jeugdsportfonds gouden meters te laten maken. Vanaf 3 februari reikt supermarktketen Albert Heijn (AH) bij aankoop van diverse bonusproducten van Procter&Gamble een paar gouden veters uit. Jeugdsportfonds ontvangt hiervoor een bedrag per verkocht product.

Draag ook gouden veters!
Door het dragen van de gouden veters kan iedereen laten zien dat ze de missie van Jeugdsportfonds ondersteunen. Het Jeugdsportfonds roept iedereen op om op zaterdag 15 februari zijn of haar gouden veters te dragen, hiervan een foto op twitter te plaatsen. Zet jij ook een foto op twitter? Of misschien wel samen met je team!

Jeugdsportfonds ook nog eens financieel ondersteunen?
SMS het woord GOUD naar 4333, hiermee doneer je eenmalige €2,50 aan het Jeugdsportfonds!

Alvast bedankt voor uw hulp!

Kalender icoon maandag 10 februari 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers