Doe mee met het Waanzinnig Winter Sportspektakel: 25 februari (Reggehal)

Foto bij Doe mee met het Waanzinnig Winter Sportspektakel: 25 februari (Reggehal)

Doe mee met het Waanzinnig Winter Sportspektakel: 25 februari (Reggehal)

Beste jongens, meisjes, ouders, verzorgers,

De PCPO Rijssen, CKO Kinderopvang en de deelnemende verenigingen organiseren dinsdag 25 februari in de Reggehal Rijssen (Nieuwlandsweg 1) het Waanzinnig Winter Sportspektakel!

Het evenement heeft met onderdelen als curling, ijshockey, skilopen en sneeuwbalwerpen een olympisch tintje. Deze activiteiten worden verzorgd door AV Rijssen. Naast de wintersporten, kan er getennist worden onder leiding van topspelers van Tennisclub de Mors en Tennisclub Rijssen en kun je een basketbalclinic volgen van basketbalspecialisten. Daarnaast zijn er -zoals jullie van ons gewend zijn- diverse opblaasbare attracties. Denk daarbij aan de Adventurebaan en de Mexicano Loco.

Belangrijk om te weten:

  • Geef je alvast op via www.kiessportencultuur.nl, klik op sport en dan op overige activiteiten. Op de dag zelf ben je ook van harte welkom. Weet wel dat we in verband met de veiligheid per dagdeel maximaal 250 kinderen toe kunnen laten. Als je je vooraf opgeeft dan ben je verzekerd van een plek.
  • De groepen 1 t/m 4 kunnen zich vanaf 9.30 uur melden, om 9.45 uur starten de activiteiten. Om 12.30 uur is het afgelopen.
  • De groepen 5 t/m 8 kunnen zich vanaf 13.00 uur melden, om 13.15 uur starten de activiteiten.
  • Er zal de hele dag iemand aanwezig zijn die EHBO kan verlenen.
  • Het is niet toegestaan om met schoenen die ook buiten gedragen worden in de sporthal te komen. Trek daarom gewoon je gymschoenen aan en zorg voor lekker zittende sportkleding.
  • In de Reggehal is er een mogelijkheid om eten en drinken te kopen. Je mag uiteraard zelf ook wat meenemen om te nuttigen. Doe dit dan wel in de kleedkamers of op de tribune. Voor ranja en een appel wordt gezorgd.
  • De kosten zijn € 2,-. Die kun je bij de entree van de Reggehal (gepast) betalen.
  • Deelname is voor eigen risico. De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen of diefstal.

Het belooft een geweldig sportief spektakel te worden. We hopen dan ook van harte op jullie komst!!

Ouders, verzorgers, familie, vrienden, mochten jullie nog willen helpen met activiteiten (ochtend/middag/hele dag) meld je dan aan bij dorienwillems@PCPORijssen.nl of via telefoonnummer 06-14185221.

Met sportieve groet,

Namens PCPO Rijssen, CKO Kinderopvang en deelnemende verenigingen

Dorien Willems

Combinatiefunctionaris Sport en Onderwijs

Kalender icoon woensdag 12 februari 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers