Gelijkspel voor gehavend Excelsior'31 2 zaal

Foto bij Gelijkspel voor gehavend Excelsior'31 2 zaal

Het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft gisteravond de uitwedstrijd in Nijkerk, tegen ZVV/Sparta 2, met 3-3 gelijkgespeeld. Ondank dat Excelsior’31 exact een handvol afwezigen had en hierdoor behoorlijk moest improviseren met de wedstrijdselectie, had het zelfs nog de meeste aanspraak op de zege.

Nadat Excelsior’31 op een 1-0 achterstand kwam, was het Rik Harbers die voor rust de stand gelijk trok.  Na rust was het dezelfde Rik Harbers die Excelsior’31 op een 1-2 voorsprong zette. Helaas was het ZVV/Sparta dat even later de stand weer gelijk trok. Daan Kreijkes, één van de invallers, zorgde diep in de tweede helft voor een 2-3 voorsprong. Excelsior’31 had vervolgens kansen genoeg om de score verder uit te bouwen, maar kreeg kort voor tijd de deksel op de neus, waardoor er uiteindelijk een 3-3 eindstand op het scorebord stond.

Aangezien de nummer twee -WSV- eerder deze week dik verloor, komt Excelsior’31 nu weer op een gedeelde tweede plaats te staan in de Hoofdklasse G. Nummer vier -Brasil’77- ging deze  week onderuit tegen de aanstaande kampioen Gonemo/Redox, waardoor Excelsior’31 nu een gat van zeven punten heeft op Brasil’77.

Wat betreft competitieverplichtingen is het team van coach Ichtus Rahanra nu twee weken vrij. Wel staat er voor hen aankomende donderdag, in sporthal de Reggehal, om 20.00 uur de kwartfinale  bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan het sterke ESA 1. Het team wat in hevige strijd is verwikkeld, samen met Excelsior’31 1, om de titel in de Hoofdklasse F.

Doelpunten Excelsior’31 2: Rik Harbers (2x), Daan Kreijkes

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Marien Baan (keeper), Rik Harbers, Geert Slagman, Daan Kreijkes, Wim Brinks, Jaco Bij de Vaate, Wouter Gerritsen

Coach: Ichtus Rahanra