De ontknoping nadert voor Excelsior'31 3

Foto bij De ontknoping nadert voor Excelsior'31 3

De ontknoping nadert voor Excelsior'31 3

Aan het begin van de competitie leek een kampioenschap voor Excelsior’31 3 ver weg, na een teleurstellende start met 0 punten uit 3 bekerwedstrijden en 2 competitiewedstrijden. Na de degradatie uit de 1e klasse vorig jaar leek het er op dat promotie terug naar de 1e klasse een moeizaam verhaal ging worden.

18 speelrondes verder blijkt niets minder waar te zijn. Sinds 21 september 2013 kent het derde elftal de status ongeslagen. Door een goed herstel in de eerste seizoenshelft en een ijzersterke start na de winterstop heeft het derde afgerekend met de directe concurrenten voor de kampioenstitel. Zo bond het OWIOS 2 met een klinkende thuisoverwinning van 4-1 en Hatto Heim 2 (eveneens thuis) met 3-1 aan de zegekar.

Mede door deze overwinningen mag Excelsior ’31 3 zich koploper 2e klasse C noemen met een voorsprong van maar liefst 8 punten op concurrent OWIOS.


 
De rekenkundigen onder ons zullen al snel door hebben dat bij (punten)verlies van OWIOS - en een overwinning van Excelsior'31 3 - de Rijssenaren zich kampioen van de 2e klasse C mogen noemen. OWIOS zal zaterdag aantreden tegen Nieuwleusen 2. Nieuwleusen speelt momenteel bovenin mee in de 3e periode en kan, indien het de lijn voort zet, nog PD halen. Vorige week werd door het 3e nog met 2-1 gewonnen van het lastige Nieuwleusen 2.

Excelsior ’31 3 moet aantreden tegen IJVV 2, momenteel 2e in de 3e periode. 'Uit' werd met 2-4 gewonnen.

De wedstrijd tegen IJVV 2 wordt zaterdag om 14.30 uur thuis gespeeld. 

U bent van harte welkom!

 

Kalender icoon dinsdag 1 april 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers