Zaalvoetballers Excelsior’31 2 sluiten competitie af met zege

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 2 sluiten competitie af met zege

Zaalvoetballers Excelsior’31 2 sluiten competitie af met zege

Samenvatting Excelsior'31 2 - Sportclub Olympic 1, met dank aan Jan Nijkamp

Het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft donderdagavond de thuiswedstrijd tegen Sportclub Olympic 1 met 4-3 gewonnen. Door deze zege, in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, eindigt het team op een verdienstelijke derde plaats in de Hoofdklasse G.

Voor Excelsior’31 stond er niet veel meer op het spel. Wel moest het minimaal gelijkspelen om verzekerd te zijn van de derde plaats. Een plek waar het team van coach Ichtus Rahanra nagenoeg het hele seizoen stond.

Hoewel deze derde plek recht geeft op nacompetitie voor promotie naar de Topklasse, zit dat ‘toetje’ er voor het tweede team niet in. Dit alles heeft te maken met het feit dat het eerste team recent kampioen is geworden in de andere Hoofdklasse, en Excelsior’31 daarmee al verzekerd is van één beschikbare plek per vereniging in de Topklasse.

Voor Sportclub Olympic stond er veel meer op het spel. Zij moesten winnen om nog een beslissingswedstrijd, om degradatie, tegen Andarinyo uit het vuur te slepen. Dit lukte dus niet, waardoor de spelers van Andarinyo - die ook aandachtig toeschouwer waren - opgelucht adem konden halen.

Doelpunten Excelsior’31 2: Tom Kamphuis (2x), Jan Borghuis en Remco Haan

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Marien Baan (keeper), Arend Baan, Henk Lankamp, Rik Harbers, Geert Slagman, Tom Kamphuis, Remco Haan en Jan Borghuis.
Coach: Ichtus Rahanra

Kalender icoon vrijdag 18 april 2014 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers