Selectie Excelsior'31 1 krijgt steeds meer gestalte

Foto bij Selectie Excelsior'31 1 krijgt steeds meer gestalte

Selectie Excelsior'31 1 krijgt steeds meer gestalte

Donderdagavond stond er een eerste kennismaking van de 1e elftalselectie van Excelsior'31, voor het seizoen 2014/15, op de agenda. Niet alleen Roeland ten Berge, de nieuwe trainer/coach, werd voorgesteld aan de spelers en staf van de huidige selectie. Ook aanwinsten Michel Gerritsen Mulkes (hij keerde terug van Go Ahead Eagles),  Joran Pot (Go Ahead Eagles) en Rico Wolven (Spakenburg) gaven acte de presence. 

Daarnaast ondertekende Simon Baysoy (2e) een zgn. talentenovereenkomst. Jurriaan Seppenwoolde (A1) maakt komend seizoen eveneens deel uit van de 1e elftalselectie.  

Niet van de partij waren - meest recente aanwinst - René Sikkelbein (hij keerde terug van DOS'37) en Frank Averesch. Laatsgenoemde (afkomstig van het 2e) heeft voor komend seizoen, net als Simon Baysoy, een talentencontract, bij de 1e elftalselectie.

Technische Commissie voorzitter Erwin Leurink maakte duidelijk dat de 1e elftalselectie steeds meer gestalte krijgt en kondigde daarnaast nog twee versterkingen aan.  

Op de foto, van links naar rechts:, Roeland ten Berge (Berkum), Simon Baysoy, Joran Pot, Michel Gerritsen Mulkes, Rico Wolven en Jurriaan Seppenwoolde.

Niet op de foto: Frank Averesch en René Sikkelbein

Kalender icoon zaterdag 17 mei 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers