Zomerranking Darts: 5 maandagavonden

Foto bij Zomerranking Darts: 5 maandagavonden

Zomerranking Darts: 5 maandagavonden

Zomerranking Darts

Dartvereniging de Mölle organiseert ook dit jaar weer de Zomerranking Darts. Vanaf aankomend seizoen zal het clubhuis van Excelsior '31 als vaste thuisbasis dienen voor het spelen van de competitiewedstrijden. De Zomerranking zal daarom ook in het clubhuis van Excelsior '31 worden georganiseerd.

De Zomerranking begint op maandag 26 mei. 5 Avonden op rij zal er worden gestreden voor de bekers en de geldprijzen die op de laatste avond worden uitgereikt. Elke speler mag de slechtste avond (dat wil zeggen: de avond waar hij of zij het minst aantal punten heeft gehaald), wegstrepen. Voor elke speler tellen dus 4 avonden mee voor de einduitslag! De speelavonden beginnen om 19.45 uur en zullen rond 22.30 - 23.00 uur af zijn gelopen. Vanaf 19.00 uur zijn de dartsbanen geopend.

Het maximale aantal deelnemers bedraagt 40 (vol = vol). Je kunt je vooraf inschrijven door middel van het inschrijfformulier op www.demolle.nl. Je ontvangt na opgave gelijk een bevestiging per mail.

De Rijssense Ranking is voor iedereen toegankelijk. Ook voor darters buiten Rijssen. Je hoeft ook niet competitie te darten of lid te zijn van dartvereniging de Mölle.

Wanneer: wekelijks op maandagavond (5 speelavonden) van 26 mei tot en met 30 juni (met uitzondering van 9 juni)

Waar: Clubhuis van Excelsior '31 (Arend Baanstraat 102a te Rijssen)

Inschrijfgeld: 5 euro (eenmalig)

Maximale aantal deelnemers: 40

Inschrijfgeld is prijzengeld

Kalender icoon donderdag 22 mei 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers