Organisatie Excelsior'31 kan terugzien op uitermate geslaagde Familiedag

Foto bij Organisatie Excelsior'31 kan terugzien op uitermate geslaagde Familiedag

Organisatie Excelsior'31 kan terugzien op uitermate geslaagde Familiedag

* Klik hier voor de foto's (copyright www.excelsior31.nl)

Met dank aan Richard Middag:
Promotiewedstrijd 2e divisie Hoevelaken D1 - Excelsior'31 D1 (3-5)
 
* Duel voor promotie naar de 1e klasse: Excelsior'31 4 - v.v. Hellendoorn 2 (0-1) 77 foto's

* Bekijk hieronder een reportage van de familiedag op Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie en interviews), Thijs Nieuwenhuis (camera en montage) en Jarnik Busscher (interviews).





Om zaterdagochtend 07.00 uur, waar normaal gesproken slechts een enkeling aanwezig is op het sportpark, is het dit keer éxtra druk. Vele vrijwilligers van de Activiteitencommissie zijn voor dag en dauw aanwezig om de jaarlijkse Excelsior'31 Familiedag te organiseren. Alles wordt klaargezet voor een mooie dag. Het spellencircuit voor de D voetballers wordt uitgezet, een springkussen en stormbaan wordt opgeblazen en bij de organisatie van de meidenochtend worden de puntjes op de i gezet.
 
Klokslag half negen begint de evenement, met een ontbijt voor de D-voetballers. Helaas komt niet het aantal waar vooraf op gehoopt werd, maar toch ontstaat een mooie groep. De jongens laten zich het ontbijt goed smaken en zitten vol ongeduld te wachten op wat komen gaat. De meeste weten zich niet meer in te houden en we geven dan ook het startsein om de stormbaan onveilig te maken. Dit was niet aan dovemansoren gericht en de kantine waarschijnlijk nog nooit zo snel leeg gestroomd.


 
Rond negen uur arriveerden de meiden voor de speciaal georganiseerde meidenochtend. De meiden werden allemaal ontvangen in de nieuwe Top en konden zich opmaken voor een geweldige, unieke ochtend. Bakkerij Meinders bracht alle lekkernijen voor de zgn. 'High Tea', gratis ter beschikking gesteld (waarvoor onze dank!). De meiden lieten zich alles lekker smaken.
 
Op het hoofdveld (en het veld achter de kantine) begon de dag voor alle ruim 200 mini’s. Zoals zo vaak het gevak ze ook nu zenuwachtig voor wat komen zou. De minicompetitie kende de laatste speeldag en de medailles en bekers zouden verdeeld gaan worden. De D spelers lieten zich ondertussen het drinken goed smaken en het fanatisme sloop langzaam in de gemixte groepjes van 5 a 6 jongens. Het springkussen en de stormbaan bleven geen seconde ongebruikt.


 
De meiden waren druk bezig om een mooi fotolijstje te pimpen en de nagels werden mooi gelakt. Het haar van de modellen werd gedaan door onze geweldige sponsor AMI Kappers en de vrienden van SHOEBY Fashion zorgden er voor dat de dames schitterende kleren aan konden trekken, voor de grote modeshow.
 
Ondertussen werd er op het terras voor de kantine flink geschminkt door een aantal vrijwilligers en zorgen Jan van Brussel en Henk Dennekamp dat alle kinderen werden voorzien van een lekker broodje knakworst. De prijzen bij het D circuit werden verdeeld en de heren waren allemaal tevreden na een gezellige, sportieve ochtend.


 
Op het hoofdveld werd de spanning groter en groter, niet alleen omdat Jan Busscher allle winnaars, nummers twee en drie van de poules een mooie medaille en/of beker gaf, maar zeker ook omdat er een mooi podium was opgebouwd. Klokslag half twaalf was het dan zover, onder toeziend oog van zeker een paar honderd toeschouwers mochten 16 dames een modeshow lopen in de kleding van Shoeby. En dát op een heus podium, met dank aan Chiel Kamphuis.



AMI had ook van deze dames de haren schitterend opgemaakt. Sjors van Gerresheim van SVG Sounds verzorgde de muzicale omlijsting en het enthousiasme werd groter en groter. Als klap op de vuurpijl werd ook nog eens het splinternieuwe STES-tenue gepresenteerd. Wat zagen de meiden van D1 en D2 er goed uit!
 
Nu was het de beurt aan alle moeders om te laten zien wat ze waard waren. Hoge hakken werden ingeruild voor voetbalschoenen en scheenbeschermers werden voorgedaan. Onder de tune van het eerste elftal en luid applaus stormden alle mini’s, F’jes en moeders tegelijkertijd het veld op om uit te maken wie de sterkste partij was. De moeders hadden niets in te brengen tegen de grote groep mini’s en werden dan alle hoeken van het veld getoond.



Scheidsrechter Nick van Munster moest helaas twee keer rood trekken om het spel onder controle te houden. Wat exact de stand is geworden is uw verslaggever even ontgaan, vanwege de voetbalprestaties van de scheidsrechter. Nooit eerder vertoond, maar ook hij liet zien uit het juiste voetbalhout gesneden te zijn.
 
Zelfs na dit jaarlijkse hoogtepunt was de dag nog niet ten einde, de G-voetballers van Excelsior’31 mochten het opnemen tegen hun begeleiders. Na een spannende wedstrijd was de stand gelijk! In de penaltyseries daaropvolgend bleken de zenuwen van de G-spelers het beste, zij mochten zich tot grote winnaar laten kronen.

 

Rond half twee in de middag waren de velden voor de senioren. Het jaarlijkse Peare Jan toernooi werd gespeeld op de kunstvelden en voor het eerst waren de A en B junioren ook welkom. Gezien de grote opkomst en goede sfeer mag dit toernooi niet ontbreken op de jaarlijkse kalender.
 
De activiteitencommissie is blij dat de dag zo succesvol is verlopen. Het mooie weer, enthousiasme van de vrijwilligers en de grote opkomst zorgden ervoor dat de club trots mag zijn op al haar leden.

Wij zeggen... tot vólgend jaar!

Kalender icoon vrijdag 30 mei 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers