Geslaagde seizoensafsluiting en afscheid trainer John Baas bij zaalvoetbal Excelsior’31

Foto bij Geslaagde seizoensafsluiting en afscheid trainer John Baas bij zaalvoetbal Excelsior’31

Geslaagde seizoensafsluiting en afscheid trainer John Baas bij zaalvoetbal Excelsior’31

Afgelopen zaterdagavond heeft de hoofdselectie (Excelsior'31 1 en 2) van Excelsior’31-zaal op feestelijke wijze het seizoen 2013-2014 afgesloten. Ook werd er afscheid genomen van succestrainer John Baas. Een einde aan een tijdperk van twee-en-een-half jaar; waar beter kon dit worden gehouden van bij Café de Tijd in Rijssen. Bert van Losser, bekend van RTV Oost is tegenwoordig eigenaar van dit café.

Het zou een geweldige avond worden, georganiseerd door Gerald Keizer. Eerst werden er broodjes gehakt gebracht door niemand minder dan eredivisie-scheidsrechter Bas Nijhuis. Na de wedstrijd Brazilië-Chili hield Bert van Losser een WK-quiz met pittige vragen waar zelfs de jeugd met behulp van de mobiele telefoons de antwoorden dikwijls schuldig moesten blijven. Het was dan ook cultuurbewaker Alidus ter Harmsel die er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor ging. Sfeerhuis Baan had een echte buitenhaard beschikbaar gesteld. De overige prijzen kwamen van Select Sport, zodat er hard gestreden werd.

Hierna kreeg trainer John Baas een canvas-foto van de kampioensselectie van de zaalvoetballers van Excelsior’31. De door Jan Sanderman gemaakte foto was een blijk van waardering voor een prachtige periode van twee-en-een-half jaar, die werd afgesloten met het kampioenschap van de Hoofdklasse. Ook Jan Nijkamp van Multivideo kreeg een oorkonde, als blijk van waardering voor alle prachtige beelden van de uit- en thuiswedstrijden van Excelsior’31.

Het bestuur, technische commissie en de spelers en begeleiding wensen John Baas succes bij zijn nieuwe club ZVV/Abc Hekwerk.

Kalender icoon maandag 30 juni 2014 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers