Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2014 - 2015

Foto bij Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2014 - 2015

Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2014 - 2015

Beste jeugdvoetballers en ouders

Na een lange periode van voorbereiding waar veel mensen actief bij betrokken zijn geweest, is hier de voorlopige -indeling van de A- tot en met de E-jeugdteams voor het seizoen 2014-2015. De indeling van de mini’s zal volgen in week 35.
 

De indeling is gemaakt door de hoofdleiders  en het jeugdbestuur van Excelsior ´31 in overleg met trainers en leiders. Daarbij zijn verschillende belangen goed tegen elkaar afgewogen. Een aantal verschillende opties zijn aan de orde geweest en na het afwegen van de voor- en nadelen zijn uiteindelijk de voorlopige elftallen ingevuld.

Er zullen misschien ook een aantal jongens en meisjes zijn die zichzelf liever in een ander team hadden zien spelen en wellicht zijn er ook wel ouders die het liever anders hadden gezien.

Het zal voor een ieder echter duidelijk zijn dat het elk jaar geen eenvoudige puzzel is en omdat we voor alle teams een bepaald aantal spelers nodig hebben, moeten er soms keuzes gemaakt worden.

Mochten er nog vragen zijn dan wel verzoeken dan vraag ik u dit digitaal aan te leveren bij

 janbusscher@hotmail.com  

De hoofdleiders zullen dan na de vakantie contact met u opnemen, om uw verzoek te bespreken.

Voorlopige indeling A tot en met E (De indeling van de mini's wordt in week 35 bekend gemaakt)

Voorlopige indeling A tot en met E (meisjes)

De trainingstijden van de diverse elftallen zullen in week 33 op de site worden geplaatst. De trainingen voor de niet-selectie elftallen zullen van start vanaf maandag 18 augustus.

Namens het jeugdbestuur van Excelsior ´31

Jan Busscher

Kalender icoon maandag 4 augustus 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers