Strijker voorkomt blamage tegen Tubantia (samenvatting geplaatst)

Foto bij Strijker voorkomt blamage tegen Tubantia (samenvatting geplaatst)

Klik hier voor een reactie van trainer Roeland ten Berge, op Excelsior'31 TV.

Bekijk hieronder een samenvatting van het oefenduel op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie door José Nijhof en interviews (met Roeland ten Berge en Boy Strijker) door Bert Jansen.

Excelsior'31 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen zondag 2e klasser HVV Tubantia ternauwernood in winst weten om te zetten. Bij rust stonden de rood/witten met 0-1 achter. Bovendien miste Joran Pot een strafschop, voor Excelsior'31.

Na rust had Excelsior'31 dan wel het meeste initiatief, maar werd zelden serieus dreigend. Het schortte bij de thuisploeg frequent aan de fijnafstemming, onderling. Uiteindelijk was het aanvaller Boy Strijker die zijn neusje voor doelpunten bewees met twee treffers, waarbij de laatste op een presenteerblaadje werd geschonken door Dylan Vosskühler.