Excelsior'31 neemt na rust afstand van Concordia (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 neemt na rust afstand van Concordia (samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 neemt na rust afstand van Concordia (samenvatting geplaatst!)

Bekijk hieronder de samenvatting op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie en interviews door José Nijhof.



* Reactie Adi Draganovic 



* reactie Roeland ten Berge



Excelsior’31 – Concordia Wehl: 4-0

Door Martin Klaassen

Om na het verlies tegen Vroomshoopse Boys (2-1) een mogelijkheid op een vervolg in de districtsbeker te hebben, moest er thuis gewonnen worden van eersteklasser Concordia Wehl.

Een (over)energiek Excelsior’31 maakte in de eerste helft de dienst uit, maar kwam tegen een vooruit verdedigend Concordia amper tot een noemenswaardige kans. Het gaf echter ook geen enkele kans weg. Rechtsback Adi Draganovic zorgde met zijn rushes en schoten van afstand voor het meeste gevaar.

In de 60e minuut opende - niet verrassend - Adi Draganovic op prachtige wijze de score. Hij schoot de bal vanaf eigen helft in het doel. Een wereldgoal! Een hint: Excelsior’31 TV was erbij.

Met dit doelpunt was het hek van de dam. Excelsior’31 nam via Gerald ten Hove (rebound op een afstandschot van John Lubbers), Hakim Ezafzafi (een pass van Rico Wolven) en nogmaals Gerald ten Hove (op aangeven van Coen Vloedgraven) verder afstand.  

Excelsior’31 neemt het zaterdag -eveneens in het kader van de districtsbeker- in Raalte op tegen Rohda Raalte. De wedstrijd op sportpark Teijenraan begint om 13.00 uur.

Scoreverloop:

60. 1-0, Adi Draganovic
77. 2-0, Gerald ten Hove
85. 3-0, Hakim Ezafzafi
86. 4-0, Gerald ten Hove

Opstelling Excelsior’31:

Arjan Kok,  Adi Draganovic, Rico Wolven, John Lubbers, René Sikkelbein (82. Jurriaan Seppenwoolde), Niek Davina, Coen Vloedgraven, Michel Gerritsen Mulkes, Hakim Ezafzafi, Tim Letteboer (46. Rob ten Hove), Patrick Gerritsen (46. Gerald ten Hove)
 

Kalender icoon woensdag 27 augustus 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers