Lot Excelsior'31 aan zijden draadje (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Lot Excelsior'31 aan zijden draadje (samenvatting geplaatst!)

Lot Excelsior'31 aan zijden draadje (samenvatting geplaatst!)

Klik hier voor 66 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

Rohda Raalte - Excelsior'31 1-1 (0-0)
1-0 Wolven (e.d)
1-1 Draganovic



Bekijk hieronder de samenvatting op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie door José Nijhof, interviews (met Coen Vloedgraven en Roeland ten Berge) door Leon Simons.



* Reactie Coen Vloedgraven



* Reactie Roeland ten Berge



Opstelling Excelsior'31:
Kok, Draganovic, Lubbers, Wolven, Sikkelbein, Gerritsen Mulkes, Vloedgraven (G. Ten Hove), Pot, Gerritsen (R. Ten Hove), Davina en Ezafzafi 

Excelsior'31 schrééuwt om scorend vermogen 
De rol van Excelsior'31 in het KNVB Districtsbekerevenement lijkt zo goed als zeker uitgespeeld. Na de even verrassende- als onnodige 2-1 nederlaag bij Vroomshoopse Boys en een doordeweekse 4-0 winst op Concordia Wehl kwam het vandaag niet verder dan een 1-1 remise, uit bij Rohda Raalte. De Raaltenaren kwamen hiermee op 7 punten, daar waar Excelsior'31 is blijven steken op 4. Voor de Rijssenaren is het te hopen dat Concordia Wehl a.s. dinsdag niet verliest van Vroomshoopse Boys. Bij een remise komt Vroomshoopse Boys ook op 4 punten, maar is het doelsaldo in het voordeel van Excelsior'31.

Excelsior'31 was vanmiddag met name voor rust dominant over de gastheren, echter randje vijandelijke 16 stokt het niet zelden, bij de rood-witten. Dat opnieuw (rechterverdediger) Adi Draganovic wél het net vond voor de Rijssenaren zegt veel over het nijpende gebrek aan scorend vermogen, in de aanvalslinie bij de gewezen Topklasser.

Excelsior'31 blaft met enige regelmaat, maar bijt zelden dóór. Daar helpt - een week vóór aanvang van de competitie in de Hoofdklasse - het vertrek van aanvaller Boy Strijker en de knieblessure van targetaanvaller Tim Letteboer evenmin bij. Excelsior'31 is absoluut van goede wil, werkt zich een slag in de rondte maar weet zich geen raad, eenmaal beland binnen de lijnen van de vijandelijke 16.

Excelsior'31 kwam tegen Rohda Raalte op achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt van centrumverdediger Rico Wolven. De wilskracht van geboren Bosniër Draganovic stond er garant voor dat Excelsior'31 in ieder geval met een remise huiswaarts kon keren.

Later méér...

Kalender icoon donderdag 28 augustus 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers