Bekeravontuur voor Excelsior’31 3 ten einde

Foto bij Bekeravontuur voor Excelsior’31 3 ten einde

Bekeravontuur voor Excelsior’31 3 voorbij

Zaterdag stond het 3e bekerduel van Excelsior'31 3 (tegen HHC Hardenberg 2) op het programma. Door het verlies van vorige week tegen Blauw Wit'66 2 moest er ruim gewonnen worden, om door te gaan naar de volgende ronde.

Opstelling :
Jelmar Beltman, Marc Seppenwoolde, Niek Bakker, Gerwin Immink, Simon Kool ( Jacco Vis 45e ), Ruben Willems, Robert Harbers, Sjors van Gersheim, Patrick Smelt ( Jord Janssen 70e ), Dickjan Goorman en Laurens Harbers ( Theun Brandriet 45e)

In het eerste kwartier van de wedstrijd ging het aardig gelijk op. Er werd aardig gevoetbald en er was weinig gevaar. Helaas veranderde dit in 18e minuut. HHC Hardenberg noteerde het eerste doelpunt van de wedstrijd. Er kwamen niet echt grote kansen voor Excelsior en tot grote ergernis werden er steeds meer fouten gemaakt. Dit resulteerde dan ook tot de 2e goal van HHC Hardenberg die in de 29e minuut werd genoteerd.

Na de rust probeerde Excelsior te gaan voetballen maar dit lukte helaas niet. De ballen kwamen vrijwel niet aan en de duels werden ook verloren. Hierdoor kreeg HHC de gelegenheid om voorsprong te vergroten. Met 2 goals ( 59e en 63e minuut ) had HHC de voorsprong verdubbeld.

Er werd ook nog door Excelsior gescoord. Door een fout in de verdediging van HHC had Theun een vrije doorloop naar de keeper. Deze kans werd ook benut en de 4-1 werd genoteerd. Dit gebeurde in de 72e minuut. Tot overmaat van ramp scoorde HHC 8 minuten voor tijd nog de 5-1 en het duel was gespeeld.

Na vandaag is Excelsior 3 dus uitgeschakeld voor de beker. Volgende week begint de competitie en het eerste duel zal gespeeld worden tegen Dos Kampen 2 om 14:30 op De Koerbelt.