G-voetballers trapten zaterdag het nieuwe seizoen af in Dalfsen

Foto bij G-voetballers trapten zaterdag het nieuwe seizoen af in Dalfsen

G-voetballers trapten zaterdag het nieuwe seizoen af in Dalfsen

Door Janine Bakker

Afgelopen zaterdag moest het G-Team -zo vroeg in het nieuwe seizoen- alweer flink aan de bak. Er werd een toernooi in Dalfsen gespeeld. Dit was een speciaal toernooi. Het was namelijk georganiseerd door ASC Dalfsen, voor zieke jonge kinderen. Bij dit toernooi werd aandacht gevraagd voor de stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting helpt kinderen met een spierziekte. Ze werven geld voor onderzoek en proberen de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Maar nu verder over het toernooi. Er waren 5 teams uitgenodigd, maar helaas hadden Haaksbergen, SV Twello en JVC Goor afgezegd. Daarom bleven er maar 2 teams over: Excelsior '31 en Ommen. Dus speelden we 3x 15 minuten tegen Ommen. De eerste wedstrijd hebben we verloren met 1-0. De tweede wedstrijd wisten we wel te winnen: het werd 2-0. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Erik en het tweede doelpunt door Tom. De derde wedstrijd is het 0-0 gebleven.

Daarna hebben we penalty's genomen:

Maarten: Raak
Marc (aanvoerder): Mis
Michiel: Raak
Anthonie: Mis
Erik: Raak
Tom: Mis
Jan-Henk (Pellé): Mis
Angelien: Mis
Nick: Mis
Edwin: Mis
Marc: Raak
Wouter (keeper) Mis

Ook onze verzorger Johan was er vandaag bij maar hij heeft geen penalty genomen. Hij is nog wel in actie gekomen.

Training

Zaterdag is de eerste training van het G-team! Denk je nu: ik heb een beperking en wil graag een keer meedoen met dit gezellige team: je bent van harte welkom. De training begint om 10.00 uur en is om 11.00 uur afgelopen. Er wordt gevoetbald op het veld achter de tribune. Kijken kan natuurlijk ook!

 

Kalender icoon maandag 1 september 2014 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers