Ruime overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31 1

Foto bij Ruime overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31 1

Het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31 is het seizoen 2014-2015 uitstekend begonnen. In de bekerwedstrijd tegen ZVV Sparta/De Laak 2 won het, na een ruststand van 3-2, uiteindelijk met 10-2.

Excelsior’31 was deze avond duidelijk een maatje te groot voor de bezoekers uit Nijkerk, die in competitieverband uitkomen in de hoofdklasse. Dat het bij rust slechts 3-2 stond -doelpunten tweemaal Henk Lankamp en Gilano Samangoen- had Excelsior’31 vooral aan zich zelf te danken. Het vizier stond niet echt op scherp, waardoor het bij drie doelpunten bleef. De gasten gingen beter met hun kansen om en benutten haar twee kansen.

Na rust verging het Excelsior’31 een stuk beter af qua doelpunten. Ook gaf het weinig weg. De uitblinkers Henk Lankamp en Gilano Samangoen deden in de tweede helft ook wat zij in de eerste helft deden, namelijk scoren. Gezamenlijk waren zij verantwoordelijk voor zeven van de tien doelpunten. De overige doelpunten kwamen op naam van Jan Borghuis, Nathan Oraile en Agassi Daneljan, waardoor er een eindstand van 10-2 op het scorebord stond.

Volgende week vrijdag (12 september) begint voor Excelsior’31 de competitie. Het speelt dan wederom tegen ZVV Sparta/De Laak, alleen dan in Nijkerk en wel tegen de hoofdmacht. Afgelopen seizoen is dat team uit Nijkerk gedegradeerd uit de 1e divisie.

Doelpunten Excelsior’31 1: Henk Lankamp (5x), Gilano Samangoen (2x), Jan Borghuis, Nathan Oraile en Agassi Daneljan.

Wedstrijdselectie Excelsior31 1: Willard Baan (keeper), Jan Borghuis, Arnoud Baan, Nathan Oraile, Gilano Samangoen, Maarten Postma, Agassi Daneljan en Henk Lankamp.
Coach: Ichtus Rahanra
Assistent: Alidus ter Harmsel