Monsterzege voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Monsterzege voor zaalvoetballers Excelsior’31

Het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Brasil’77 met maar liefst 11-1 gewonnen. Agassi Daneljan was met vier treffers én zijn tomeloze inzet de grote man aan Excelsior’31 zijde.

Excelsior’31 moest het deze avond doen zonder Jan Borghuis, die afgelopen donderdag in het huwelijksbootje stapte. Het was dan ook de vraag hoe de spelers de bruiloft waren doorgekomen, maar men leek nergens last van te hebben. Aangezien ook Henk Lankamp verhinderd was, waren John Lubbers en Niek Haase uit het tweede team aan de selectie toegevoegd.

Brasil’77 dat gehavend, en slechts met één wissel afreisde naar Rijssen, kwam geen moment in de wedstrijd. Excelsior’31 zette vanaf het begin van de wedstrijd veel druk op de tegenstander, wat resulteerde in een 4-0 voorsprong door doelpunten van; Arnoud Baan, John Lubbers, Agassi Daneljan en Niek Haase. Een onoplettendheidje bij de Rijssenaren vlak voor rust zorgde dat Brasil’77 iets terugdeed, waardoor er met een 4-1 stand werd gerust.

Na rust voerde Excelsior’31 de score verder op. John Lubbers en Maarten Postma tilden de stand naar 6-1, waarna in een tijdsbestek van vijf minuten, Agassi Daneljan met een loepzuivere hatrick zorgde voor een 9-1 stand. Ook Nathan Oraile (10-1) en Gilano Samangoen (11-1) wisten het net te vinden, waardoor er een eindstand van 11-1 op het scorebord stond.

Aanstaande maandag (22 september) staat voor Excelsior’31 de derde competitiewedstrijd op het programma. Het neemt het dan in Heerde om 20.30 uur op tegen ZVV ABC/Hekwerk. Deze ploeg staat momenteel onder leiding van coach John Baas, voorheen werkzaam als coach bij Excelsior’31.

Doelpunten Excelsior’31 1: Agassi Daneljan (4x), John Lubbers (2x), Arnoud Baan, Maarten Postma, Niek Haase, Nathan Oraile en Gilano Samangoen

Wedstrijdselectie Excelsior’31 1: Willard Baan (keeper), Arnoud Baan, Gilano Samangoen, Nathan Oraile, Maarten Postma, Agassi Daneljan, John Lubbers en Niek Haase
Coach: Ichtus Rahanra