Excelsior'31 3 verzuimt opnieuw de kansen te benutten

Foto bij Excelsior'31 3 verzuimt opnieuw de kansen te benutten

Opstelling Excelsior’31 3:
Wilco Nieuwenhuis (k), Marc Seppenwolde, Niek Bakker, Ronald Brinkman, Jacco Vis, Ruben Willems, Robert Harbers, Sjors van Gerresheim, Jeroen Dangremond (46. Gerwin Immink) Dickjan Goorman, Theun Brandriet (75. Patrick Smelt)

Op opneuw een warme zaterdagmiddag stond de 4e competitiewedstrijd op het programma. We moesten het opnemen tegen WHC 2. Na een goed gesprek te hebben gehad op donderdag avond waren we er klaar voor om de 3 punten mee te nemen naar Rijssen maar dat gebeurde helaas niet. Al vroeg in de wedstrijd kwamen we op achterstand, na een fout in de achterhoede en WHC strafte de fout gelijk af door te scoren. Zo stonden we na 4 minuten al 1-0 achter. We moesten nu 120 procent geven om het goed te maken en dat resulteerde ook in een aantal mogelijkheden maar die werden helaas niet benut. In de 42e minuut kregen we weer een doelpunt tegen door een counter van WHC.

We wisten wat er te doen stond in de 2e helft en drukten WHC naar achteren. Dat ging met 9 man om de zestien spelen en was het voor ons moeilijk om er door heen te komen. Maar in de 50e minuut scoorden we een mooie goal, via een voorzet van de zijkant die Robert goed verlengde met zijn hoofd en Sjors de bal nog net kon binnen schieten.

We hadden er vertrouwen in dat we er nog een paar konden maken maar dat gebeurde helaas niet, omdat WHC goed verdedigde. We kregen nog wel een paar mogelijkheden maar die werden helaas niet afgemaakt. WHC maakte in de 70e minuut weer een goal door weer een counter en toen zakte ons spel ook af, na die tegenslag. WHC scoorde nog een keer in de 83e minuut, de 4-1. Dat was tevens de eindstand.

Volgende week geven we alles tegen Vroomhoopse Boys en houden we de 3 punten in Rijssen.