Jubilerend Shoeby Rijssen kleedt presentatrice José Nijhof (Excelsior'31 TV)

Foto bij Jubilerend Shoeby Rijssen kleedt presentatrice José Nijhof (Excelsior'31 TV)

Jubilerend Shoeby Rijssen kleedt presentatrice José Nijhof (Excelsior'31 TV)

Onlangs vierde Shoeby het 7 1/2 jarig bestaan van de Rijssense vestiging, aan de Bouwstraat 52. Dit ging gepaard met tal van festiviteiten én aantrekkelijke acties, voor de trouwe Shoeby klant. Shoeby kleedt óók dit seizoen presentatrice José Nijhof van Excelsior'31 TV. 



v.l.n.r. Michel Gerritsen Mulkes, Jarnik Busscher en Simon Baysoy, ''modellen' bij de modeshow, tijdens de Excelsior'31 Familiedag, afgelopen zomer.  

Familiedag Excelsior'31
Voor het eerst in de geschiedenis van Excelsior'31 vond er afgelopen zomer een modeshow plaats, met een heuse catwalk en rode loper, waabij 'modellen' als Michel Gerritsen Mulkes en Simon Baysoy, samen met de meiden van STES, de laatste mode 'showden'. Een doorslaand succes, mag de conclusie zijn. De organisatie van de modeshow bij Excelsior'31 was in handen van Shoeby Rijssen en Ami Kappers, in samenwerking met José Nijhof, tevens lid van de Activiteiten Commissie van Excelsior'31.  



Anja Willemsen (Shoeby Rijssen) en (rechts) José Nijhof, presentatrice van Excelsior'31 TV

Fashioncollectie
Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. Shoeby combineert sterke 'basics' met snel wisselende nieuwe fashioncollecties. Je vindt er dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept en Cult Edition. Voor kinderkleding zijn de eigen Shoeby labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkeld. 

Shoeby-academie
Anja Willemsen, van Shoeby Rijssen: 'Medewerkers van Shoeby weten waarover ze praten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op modegebied. Zij genieten hun opleiding aan de (eigen) Shoeby academie in Rosmalen. Daar leren ze alle 'tips & tricks' op het gebied van styling en aankleding van 'de klant'.'

Modeshow for Kids
Regelmatig zijn er bij Shoeby Rijssen modeshows voor de jongste jeugd, waarbij zij o.a. 'catwalk training' krijgen, een modeshow leren 'lopen' en 'onder handen' worden genomen door een Shoeby visagiste. 'Een ware belevenis, voor de kids', vertelt een enthousiaste Anja Willemsen. 

Nieuwsbrief
Het één op één contact met onze klanten is voor Shoeby van essentieel belang. Niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daarbuiten. Alle vaste klanten van Shoeby beschikken over de persoonlijke 'Shoeby Savers Card' en ontvangen regelmatig mailings / nieuwsbrieven. 

Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren ook van verruimde openingstijden (lees: extra koopavonden) en worden als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen. 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste trends in dameskleding, herenkleding & kinderkleding en aanbiedingen op het gebied van fashion? Meld je dan direct aan voor de Shoeby nieuwsbrief.

Voor meer informatie: 
Shoeby, Bouwstraat 52, in Rijssen. 
Telefoon 0548 - 541 208 
Internet: www.shoeby.nl

Openingstijden: 
Dagelijks van 09.30- tot 18.00 uur
Donderdag van 09.30- tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.00- tot 17.00 uur

Kalender icoon vrijdag 3 oktober 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers