G-team Excelsior'31 wint sterk bezet toernooi op De Koerbelt

Foto bij G-team Excelsior'31 wint sterk bezet toernooi op De Koerbelt

G-team Excelsior'31 wint sterk bezet toernooi op De Koerbelt

* Toernooi voor G-teams bij Excelsior'31 (klik hier voor 264 foto's)

Zaterdag werd het eerste G-voetbaltoernooi georganiseerd op ons eigen sportpark.Tien teams uit Ommen, Hardenberg, Goor, Twello, Nijverdal, Haaksbergen, Almelo en natuurlijk het G-team van Excelsior streden onder ideale weersomstandigheden om de eer en natuurlijk de mooie bekers.

Er werd gespeeld in twee poules van vijf teams en naast de poulewedstrijden was er ook nog de strijd om de Penaltybokaal. Het penaltybokaal werd gewonnen door Haaksbergen.

Na een vaak spannende stijd kwamen de teams van Ommen en Excelsior als poulewinnaars in de finale. Twello nam het op tegen ON om de 3e en 4e plaats. Ondanks de voorsprong van ON ging Twello er toch vandoor met de winst.

Onder de uitstekende leiding van ds. Hans de Jong ging de overwinning in de finale naar ons eigen G-team. Ze wonnen verdiend met 2-1 van Ommen. De begeleiders zijn trots op onze jongens die dit hebben gepresteerd!

De organisatie kan met een goed gevoel terug kijken op een zeer geslaagd en top georganiseerd toernooi, wat mede tot stand kwam dankzij de hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers en medewerking van het bestuur van Excelsior 31. Hulde!

Volledige uitslag:   

1. Excelsior 31
2. Ommen
3. Twello 

Penaltybokaal: Haaksbergen 

Kalender icoon maandag 20 oktober 2014 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers