Ina Dennekamp en Jan Smeijers benoemd tot leden van verdienste

Foto bij Ina Dennekamp en Jan Smeijers benoemd tot leden van verdienste

Ina Dennekamp en Jan Smeijers benoemd tot leden van verdienste

Foto (hierboven), v.l.n.r.: Teunis Jurriëns en Mans Lankamp (beiden 60-jaar lid van Excelsior'31) en Harald Eertink



Ina Dennekamp en bestuurslid Harald Eertink

Tijdens de woensdagavond gehouden ledenvergadering, die een ongewoon bomvolle kantine opleverde, werden Excelsior'31 vrijwilligers Ina Dennekamp en Jan Smeijers benoemd tot leden van verdienste. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst, bij de Rijssense Hoofdklasser.



Jan Smeijers

Daarnaast werden tientallen jubilarissen in het zonnetje gezet. Speciale aandacht was er voor 60-jarige leden Mans Lankamp en Teunis Jurriëns.

Tijdens de ledenvergadering werd door Harald Eertink, (waarnemend) woordvoerder van het Excelsior'31 bestuur, tekst en uitleg gegeven over de huidige stand van zaken, o.a. met betrekking tot de vacatures op bestuurlijk- en technisch vlak. Bovendien ging de vergadering unaniem accoord met het aanstellen van Christiaan Wieringa, als nieuwe secretaris en opvolger van diens broer Jan.

Aan het slot van de vergadering was er gelegenheid voor de leden om hun hart te luchten en vragen te stellen aan het dagelijks bestuur.

Eertink sloot de ledenvergadering af met de conclusie 'Sámen zijn wij Excelsior'31. Laten we elkaar niet afvallen, maar sámen één blok vormen. Daarbij is de input van álle leden welkom.''  

Kalender icoon dinsdag 28 oktober 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers