Bestel nú de unieke Excelsior'31 speculaashartjes (en steun de jeugd)!

Foto bij Bestel nú de unieke Excelsior'31 speculaashartjes (en steun de jeugd)!

Bestel nú de unieke Excelsior'31 speculaashartjes (en steun de jeugd)!

Iedereen kent ze ongetwijfeld, de overheerlijke “Rijssense Hartjes”. De tijd is er rijp voor en daarom genieten we binnenkort állemaal van deze unieke, Rijssense delicatesse! Een heerlijke, brok speculaas met daarop een dun laagje glazuur, gedecoreerd met een zalige laag room.

De Activiteiten Commissie van Excelsior'31 heeft immers, samen met bakkerij Meinders, bedacht dat de tijd rijp is voor een écht Excelsior’31 Hartje. De ambachtelijke kwaliteit van de hartjes van Bakkerij Meinders gaat in het vervolg samen met het rood-witte hart van de Excelsioren. Het beste van twee werelden, toch?

De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de jeugd van Excelsior’31. De Activiteiten Commissie organiseert jaarlijks tal van activiteiten en bekostigt dit door de verkoop van loten en het organiseren van bijzondere acties. Dit keer een actie waarvan u kunt smullen en de Activiteiten Commissie o.a. een mooi Sinterklaasfeest van kan organiseren.

De Excelsior’31 Rijssense Hartjes kosten €5,- en zijn te bestellen via AC@excelsior31.nl en bij de verkoopkraam van de Activiteitencommissie. De bestellijstlen liggen vanaf a.s. zaterdag klaar in de postbakjes, van de diverse elftallen. Deze a.u.b. inleveren minimaal 3 dagen voor ophaaldatum bij de teamleider of AC lid.  

We vragen u wel vooraf te betalen zodat we zeker weten dat er geen Excelsior'31 Hartjes blijven liggen.

U kunt de Excelsior'31 Hartjes ophalen op vrijdag 21- (19.00- t/m 20.00 uur) en de zaterdagen 22-  en 29 november (van 12.00- t/m 13.00 uur) bij de kraam van de Activiteiten Commissie.

 

Kalender icoon woensdag 19 november 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers